Julia Tuuri Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2021

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga esittää Julia Tuuria Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2021.

Tuuri on toiminut vuonna 2020 opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtajana luotsaten kahta eri tiimiä. Urheilutaustaa Tuurilta löytyy telinevoimistelun parista. Hän on toiminut lajin parissa yli 15 vuotta ensin kilpavoimistelijana, myöhemmin seuran kehittämistoimissa sekä kilpaurheilijanuorten valmennuksessa ja kilpaluokkien tuomaroinnissa.

“Julia on opiskelijakunnan operatiivisen toiminnan johdossa osoittanut omaavansa vahvaa osaamista johtajana, joka huomioi kaikkien toimijoiden fyysisen sekä psyykkisen jaksamisen. Kahden tiimin luotsaaminen, yhteisö- ja viestintätiimin, on vaativaa, mutta Julialla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Yhteisötiimin vetäjänä hän vastaa kaikkien tapahtumien rahaliikenteestä ja on onnistunut poikkeuksellisesta keväästä huolimatta pitämään tapahtumapuolen talouden kunnossa.” kommentoi Helgan hallituksen puheenjohtaja Iida Tervo.

Vuoden 2020 ollessa erikoinen pandemian varjostama vuosi, voi olla varma että vuosi 2021 tuo tullessaan vielä paljon lisähaasteita. Tämän takia liiton rahoituspohjaan on saatava kestäviä ratkaisuja. Yhden liiton suurimman rahoittajan, Veikkauksen, tuottojen on arvioitu laskevan noin 140 miljoonaa euroa kuluvana vuonna. Hankerahoituksen tulevaisuutta ei myöskään voi taata, joka aiheuttaa epävarmuutta tulevaisuuden suhteen.

Korkeakoulujen yhtäläiset liikuntamahdollisuudet puhututtavat liitossa vuodesta toiseen. Osassa kaupungeista, joissa on useampia korkeakouluja osataan jo upeasti yhdistää korkeakoulujen liikuntapalveluita. Käyttämällä heidän esimerkkiään liikuntapalveluille saataisiin kasvatettua enemmän massaa, joka tarkoittaisi enemmän vaikutusvaltaa ja varteenotettavuutta päättäjien silmissä.

“Liiton on nyt keskityttävä vahvasti talouden pelastamiseen. Liiton omarahoitusosuuden kasvattamiseen on panostettava, jotta saataisiin mahdollisuudet suurempaan valtion toiminta-avustukseen. Yritysyhteistyövaihtoehtoja on kartoitettava ahkerasti esimerkiksi tuotteiden palvelullistamisella. Olisiko vihdoin myös aika aloittaa yhteistyö kaupungeissa, joissa korkeakouluja on useampi? Vaikka suomalaisen korkeakoulujärjestelmän duaalimalli voi olla syistä perusteltua, liikunnallisten tarpeiden osalta se on turha.” tiivistää Tuuri.

Tuuri on tavattavissa Opiskelijoiden Liikuntaliiton sektoritapaamisessa Lappeenrannassa 23.-24.9., liittokokouksessa 18.-19.11. Kuortaneella, sekä puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta ennen liittokokousta. Tuuri tulee mielellään vierailemaan kutsuttaessa luonanne.

Kampanjapäällikkö
Alex Palm
alex.palm@helga.fi
044 9789202

Ehdokas
Julia Tuuri
julia.tuuri@helga.fi
IG: tuuri_julia
050 5185657

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit