Muista antaa palautetta opintojaksolle MyNetissä

Muista antaa palautetta opintojaksolle MyNetissä

Lukukausi on tulossa päätökseen ja on aika antaa opintopalautetta päättyville toteutuksille. Haaga-Helia hyödyntää antamaasi palautetta toteutusten ja toiminnan kehittämiseen.

”Toivomme, että annat kannustavaa, asiallista ja rakentavaa palautetta. Kerro omat kehitysideasi ja kerro erityisesti myös missä olemme onnistuneet. Tavoitteemme on, että juuri sinun äänesi kuuluisi. Rakennetaan yhdessä jatkuvan dialogin sekä kannustavan palautteen ja kehittämisen kulttuuria, joka auttaa meitä yhdessä kehittämään Haaga-Heliaa parhaaksi mahdolliseksi korkeakouluksi. Tehdään yhdessä Haaga-Heliasta positiivisen palautteen ja jatkuvan dialogin korkeakouluyhteisö, sillä erikseen olemme vain hyviä, yhdessä ylivoimaisia!” kuuluu Haaga-Helian viesti.

Opintopalautteet löytyy nyt MyNetistä, täältä! Kyseinen sivu kannattaa laittaa suosikkeihin, sillä kaikki opintopalautteet tulevat jatkossa löytymään kyseiseltä sivulta. Annettuasi palautetta, voit käydä katsomassa vastausajan päättymisen jälkeen myös numeerisen yhteenvedon palautteista sekä myöhemmin mahdollisen opettajan vastauksen palautteeseen.

Ohjeet opintopalautteisiin löydät MyNetistä, täältä!

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit