Rekryilmoitus: Hankekoordinaattori

Etsimme hankekoordinaattoria vuoden määräaikaiseen tehtävään opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan hankkeeseen. Tehtävä sijoittuu Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamkoon.

Helga sai yhdessä yhteistyöopiskelijakuntien kanssa opetus- ja kulttuuriministeriön koronapandemiasta johtuen myöntämää erityisavustusta korkeakouluopiskelijoiden ohjauksen ja opiskelijahyvinvoinnin tuen vahvistamiseksi. Hankkeen tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden osallisuutta ja yhteisöllisyyttä korkeakouluyhteisöissä digiaikaan sekä etäopiskeluun soveltuvin toimintamenetelmin. Hankkeessa ovat mukana Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga, Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko, Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO.

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen suunnitelmallisesta toteuttamisesta yhdessä opiskelijakuntien työntekijöiden ja luottamustoimijoiden kanssa, seuraa hankkeen budjetin toteutumista sekä vastaa hankkeen raportoinnista. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • osaamista osallisuudesta ja yhteisöllisyydestä, 
  • viestinnällistä osaamista
  • kokemusta hankkeista ja niiden vetämisestä
  • järjestömaailman tuntemusta
  • kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja motivoimisesta
  • erilaisten digitaalisten ympäristöjen hallintaa

Puhuthan sujuvaa suomea ja englantia. Toivomme hakijalta korkeakoulututkintoa, myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. 

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä kiinnostavissa ja haastavissa työtehtävissä. Tiimimme tekee hommia yhdessä toisiaan tukien ja huumorilla. Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisen hankkeen parissa, vuoden määräaikaisen ja osa-aikaisen (80%) työsuhteen sekä HSL:n seutulipun ja muita työsuhde-etuja. Työsuhteen ehdot määräytyvät ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti. (https://ytn.fi/sopimus/ammattikorkeakoulujen-opiskelijakuntientyoehtosopimus-1-2-2018-31-1-2020/). Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään III.

Jos kuvaus sopii sinuun ja tehtävä kiinnostaa, toimita meille vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@laureamko.fi viimeistään 17.2.2021 aikana. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Haastattelut järjestetään viikolla 8. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Lisätiedot tehtävästä: Laureamkon toiminnanjohtaja Sini Heino, sini.heino@laureamko.fi tai numerosta 044 2877 161.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit

Helgan hallitus täydentyi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus täydentyi keskiviikkona 27.9.2023. järjestetyssä edustajiston kokouksessa. Valinnan myötä hallitus...