Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga Lounge

Miksi Lounge tiloja on olemassa?

Helga Lounge on opiskelijoiden toivoma olohuone – paikka, jossa voit ottaa rennommin. Helga Lounge sijaitsee Pasilan kampuksella Helgan toimiston vieressä (K1-kerros). Lounge-tiloja muilla kampuksilla ylläpitävät paikallisyhdistykset: Hattara Lounge Malmilla tilassa 133, Pore Lounge Haagassa luokassa A301, HePo Lounge Porvoossa tilassa 1402 ja Vierumäeltä Lounge löytyy Tahkon Tallin toimiston yhteydestä kampuksen kellarikerroksesta.

Muilla kun Pasilan kampuksella lounge tilat ajavat myös Helga kitchenin tarkoitusta.

Porvoon kampuksella lounge tilassa käytössäsi on jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni sekä astioita. Porvoon kampuksen Helga lounge tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa tulostushuoneen vieressä käytävällä.

Malmin kampuksella lounge tilassa käytössäsi jääkaappi, kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni. Lounge tila sijaitsee heti pääovista tultaessa vasemallasi.

Haagan kampuksella lounge tilassa käytössäsi on jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni sekä astioita. Haagan kampuksen Helga lounge tila sijaitsee 3. kerroksessa L-siivessä, Pore ry:n toimiston lähettyvillä.

Mitä Lounge tilat ovat?

Helga lounget ovat kaikille opiskelijoille suunnattuja tiloja, joita voi käyttää mieleisellään tavalla. Helga Loungessa voit esimerkiksi pelata lauta- ja seurapelejä, joita voit myös lainata Helgalta Kitchenin puolelta. Televisioon voit kytkeä myös läppärin tai konsolin.

Pasilan kampuksen Loungelta löytyvät mm. seuraavat pelit: Menolippu, Trivial Pursuit master, Monopoly, 7 wonders, Bezzerwizzer, Alias , Trivial Pursuit, Compatibility, Miun Mikkeli, Pictionary, uusi Alias, Catch Phrase, Scrabble, Ubongo, Twister, Balderdash, Kymppitonni, Trivial Pursuit perhepainos, Tumble, Domino, Magic words, Pane miljoona menemään, Operation, Genial, Huhupuheita, Penguins, Tatun ja Patun Suomi ja Libretto.

Miten Lounge tiloja voi käyttää?

Tila on tarkoitettu kaikille haagahelialaisille, joten muista käyttäytyä sen mukaisesti!

Oleskelutilat sijaitsevat korkeakoulun tiloissa, joten alkoholin nauttiminen on kielletty ja turhaa metelöintiä on vältettävä. Tilat on tarkoitettu kaikkien Haaga-Helian opiskelijoiden käyttöön.

Loungen varausohjeet

Halutessasi voit myös varata Helga Loungen tai Helga Kitchenin omaan käyttöösi arkisin klo 17:30 – 23:00 väliseksi ajaksi. Varaus hoituu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sekä varaamalla haluttu ajankohta varauskalenterista. Kerrothan viestissäsi kumman tiloista varaat, mihin aiot sitä käyttää sekä kuinka monta henkilöä paikalle arvioidaan saapuvan. Varaus on voimassa vasta, kun Helgan hallitus on vahvistanut sen. Tilojen varaaja on vastuussa sekä keittiöstä että oleskelutilasta, huolehtii sen siisteydestä (tiskit tiskattu, roskat siivottu, huonekalut takaisin omilla paikoillaan) sekä vastaa mahdollisista vahingoista täysimääräisesti. Vastuu päättyy vasta, kun joku Helgan toimistolta on tarkistanut tilat. Huomioithan, että hälytykset kytkeytyvät päälle klo 23, joten tilasta tulee poistua ennen sitä.