Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Yogobe

Mahdollisuus liikkua tasavertaisesti

Me Haaga-Helian opiskelijakunta Helgassa halusimme tarjota kaikille opiskelijoillemme tasapuolisesti mahdollisuuden liikkua asuinpaikasta huolimatta. Yogobe on sovellus, joka mahdollistaa tämän meille, sillä Yogobella voit joogata missä tahansa ja milloin tahansa!

Käyttöönotto

Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamisessa.

Helgan jäsenet voivat lunastaa itselleen henkiläkohtaisen koodin, jolla palvelun saa aktivoitua maksuttomasti käyttöönsä vuodeksi. Ilman Helgan jäsenyyttä palvelun voi aktivoida käyttöönsä 199e vuosimaksulla.

Ota Yogobe käyttöösi aloittamalla osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili.

 

Huom!

Jos sinulla on ollut liikuntapassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä. Koodi voidaan luovuttaa vanhaan tiliisi. Tämän jälkeen saat koodisi lähettämällä viestiä opiskelijakuntasi jäsenpalveluun asiakaspalveluchatin tai sähköpostin kautta.