Opintopisteet aktiivitoiminnasta

Opiskelijoiden yhteiskunnallinen toiminta on Haaga-Helian opintokokonaisuus, jonka toteuttamisesta vastaa opiskelijakunta Helga. Opintokokonaisuus on suunnattu ensisijaisesti opiskelijakunnan hallitukselle, edustajistolle ja opiskelijayhdistysten luottamustoimijoille, sekä hallinnon opiskelijaedustajille tarkoituksena opinnollistaa järjestö- ja vaikuttamistoimintaa. Yksi poluista on avoin kaikille kiinnostuneille opiskelijoille. Opintokokonaisuuden laajuus on 5 – 15 opintopistettä riippuen opiskelijan työmäärästä ja aktiivisuudesta.

Opinto-
kokonaisuus

Yksi opiskelijakunnan lakisääteisistä tehtävistä on valmistaa opiskelijoita aktiiviseen, valveutuneeseen ja kriittiseen kansalaisuuteen. Opintokokonaisuuden avulla opiskelijat voivat syventää osaamistaan. Lisäksi opintokokonaisuus antaa opiskelijalle valmiuksia järjestösektorilla työskentelyyn. Tarkemmat tiedot sisällöstä ja osaamistavoitteista löydät täältä.

Opintokokonaisuuden kautta Haaga-Helia sitoutuu edistämään kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen tavoitteita ja erityisesti vaikuttavien kansalaisten yhteiskunnan vahvistumista koulutuksen kautta. Voit lukea Haaga-Helian sitoumuksen täältä.

Opintopisteet

Teknisistä syistä opintokokonaisuudesta voi saada 5, 10 tai 15 opintopistettä. Suorituksen voi halutessaan jakaa useammalle vuodelle, mutta maksimiopintopistemäärä on joka tapauksessa 15 opintopistettä.

 

Mikäli haluat opintopisteet tästä opintokokonaisuudesta, muistathan toimittaa vuoden päätteeksi tai muuna sopivana ajankohtana yhteenvedon siitä, mitä olet vuoden mittaan opiskelijakunnassa, opiskelijayhdistyksessä tai hallinnon opiskelijaedustajana tehnyt osoitteeseen kalle.tuunanen@helga.fi. Käytä yhteenvedon tekemiseen valmista raporttipohjaa.

Opintopisteiden hakuprosessin käsittelyaika on kuukausi, varaathan siihen vähintään sen verran ja pyydät opintopisteet ajoissa esim. valmistumista varten. Nopeampia käsittelyjä ei voida taata.

Tutorointi säilyy jatkossakin omana erillisenä opintojaksonaan. Lisätietoa tutoroinnista voi lukea täältä.

Lisätietoja

Helgan edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntija
Kalle Tuunanen
kalle.tuunanen@helga.fi

Anna arvosana

0 / 5 KESKIARVO 0

Your page rank:

Yhteystietoja ei ole pakko jättää, voit myös kommentoida ilman niitä!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.