Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

RaflaRumba
Appro

Helgan jäsenet saavat tämän tapahtuman jäsenhintaan! Tapahtumassa käytetään opiskelijahaalareita.

Mikä RaflaRumba Appro on?

Approt ovat opiskelijoiden ravintolasuunnistustapahtuma, jossa yleensä suunnistetaan ravintolasta toiseen kartan avulla. Approilla kerätään leimoja suorituspassiin nauttimalla virvokkeita (alkoholittomia tai alkoholillisia, suorittaja saa itse valita mitä haluaa) sekä suorittamalla toiminnallisia rasteja. Jokaisella Approlla on omat suoritusrajansa, jotka määrittävät minkä tason haalarimerkin osallistuja tulee tapahtumasta saamaan. Joillain approilla, kuten myös RaflaRumballa on myös tapana, että approjen suoritusrajat sitoutuvat siihen, monennettako kertaa otat osaa kyseiseen tapahtumaan.

Suomen nopeiten kasvava appro

RaflaRumba on Suomen nopeiten kasvava appro. Se järjestetään vuosittain keväällä Helsingin keskustassa.

Tapahtuman omistavat Metropolian Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA, Laurean Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko ja Haaga-Helian opiskelijakunta Helga. RaflaRumballe rekrytään vuosittain projektipäällikkö yllä mainittujen korkeakoulujen opiskelijoista.

Projektipäällikön tehtävä on urakkaluonteinen ja soveltuu erityisen hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta tapahtumatuotannosta esimerkiksi, opiskelijajärjestöissä ja taustalla soveltuvia korkeakouluopintoja. RaflaRumba Appron toteuttaminen on myös helposti opinnollistettavissa esimerkiksi opinnäytetyön, projektin tai työharjoittelun muodoissa.

Miten RaflaRumba Approon voi osallistua?

RaflaRumba Appron liput myydään verkkokaupassamme Kide.appissa. Rastikierros lippu sisältää rastikierroksen+jatkot. Mikäli haluat, että sinulle myönnetään uusi suoritusmerkki tulee vanhan suoritusmerkkisi olla ommeltuna haalareihisi.

Voit kiertää approja joko yksin tai porukassa. Voit suorittaa approt aina myös alkoholittomasti.