Opiskelija-
tunniste

Mikä on opiskelijatunniste?

Opiskelijatunniste aka “opiskelijakortti”. Emme Helgassa käytä fyysisiä kortteja, vaan opiskelijatunnisteita, jotka saat ladattua puhelimeesi. Helgan virallisina opiskelijatunnisteina toimivat Slice- ja Pivo -mobiilisovellukset.

Mitä opiskelija-
tunnisteella saa?

Opiskelijatunnisteella saat käyttöösi kaikki valtakunnalliset opiskelijaedut. Opiskelijakunnan jäsenenä saat käyttöösi opiskelijatunnisteen (=sähköinen opiskelijakortti). Opiskelijatunnisteemme ovat valtakunnallisesti ja virallisesti tunnistettuja, eli niillä tunnistaudut kaikkialla Suomessa, etkä tarvitse mitään muita tositteita. Helgan opiskelijatunnisteilla saat käyttöösi opiskelijakuntasi kaikki jäsenedut sekä kaikki valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja paljon paikallisia etuuksia.

Miten saan käyttööni opiskelijatunnisteen?
Pivo- tai Slice-sovellus ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi.

Tarkemmat ohjeet sovellusten käyttöönottoon löydät täältä:

Lisätietoja sovelluksista palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta:  Slice  ja Pivo.

 

P.S. Fyysistä opiskelijakorttia tai lukuvuositarraa ole enää mahdollista tilata eikä noutaa Helgalta.

Yhteystietoja ei ole pakko jättää, voit myös kommentoida ilman niitä!

6 Kommentit

 1. Nimetön

  Slice ohjaa tälle sivustolle, jos kirjautumisessa on ongelmia, mutta täällä ei vastata miten kirjautua eikä ohjata mistä tiedon voi löytää.

  Vastaa
  • Katja Silvasti

   Hei, kiitos palautteestasi. Kehitämme nettisivuja, jotta jatkossa tieto löytyy helpommin.

   Vastaa
  • Caius Fritz

   Aivan kuraa. Olen yrittänyt viikon saada omia tunnuksia toimimaan ja ei mitään ole tapahtunut. Käyttäjä ei ole vielä aktivoitu jos yrittää resetoida ja jos yrittää luoda uuden tunnuksen käyttäjä on jo luotu ja jostain toisesta resetointilinkistä käyttäjä on jo aktivoitu. Siis mitäh!! Mun pitää huomenna lähteä junamatkalle ja oon jo ostanu opiskelijalipun

   Vastaa
   • Steve

    Kysyin Helgaltakin että mitä tehdä niin sanoivat että resetoi, mutta käyttäjä on jo aktivoitu. Toisaalla käyttäjää ei ole vielä aktivoitu. Kaikista vaikein stydeemi mitä tähän mennessä. Pitäs olla unohditko salasanani linkki jossain.

    Vastaa
    • Katja Silvasti

     Hei Steve, mikäli sinulla on edelleen haasteita Slicen kanssa, otathan yhteyttä sähköpostitse jasenpalvelu@helga.fi, jotta voimme selvittää asiaa. Slice on järjestänyt unohtuneen salasanan pyytämisen sähköpostin kautta info@slice.fi.

     Vastaa
   • Katja Silvasti

    Hei Caius, palaathan asiaan sähköpostilla, mikäli et ole saanut tunnuksia toimimaan resetoimalla, kuten sinulle ehdotettiin.

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *