Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Orientaatio-
viikon Huipennus

Tämä tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille uusille opiskelijoille. Tapahtumassa on mahdollisuus käyttää opiskelijahaalareita ensimmäistä kertaa!

Miksi Orientaatioviikon Huipennus järjestetään?

Orientaatioviikon Huipennuksen tavoitteena on ryhmäyttää uudet opiskelijat jo heti opintojen alussa sekä tuoda opiskelijakuntaa lähemmäksi opiskelijoita.

Mikä Orientaatioviikon Huipennus on?

Haaga-Heliassa järjestetään joka syksy ja kevät uusille opiskelijoille tarkoitettu orientaatioviikko/starttipäivät/orientointipäivät (nimi hakee vielä muotoaan). Viikko on täynnä uutta tietoa, uusia kasvoja ja mainittiinko jo tietoa? Tämän ähkytulvan täyteisen viikon voit kruunata rentoutumalla Helgan järjestämässä Orientaatioviikon Huipennuksessa! Tapahtuma järjestetään Helsingissä.

Orientaatioviikon Huipennus on Haaga-Helian uusille opiskelijoille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään nimensä mukaisesti lukukausittain orientaatioviikon päätteeksi perjantaina. Tapahtuma on yleensä pidetty Kaivohuoneella. Syksyisin ennen Kaivohuoneelle menoa on keräännytty Kaisaniemen puistoon aloittelemaan. Orientaatioviikon Huipennuksessa tutustut eri koulutusohjelmien uusiin aloittaviin opiskelijoihin rennoissa merkeissä. Orientaatioviikon Huipennuksessa ei tyypillisesti ole järjestetty ohjelmaa sen enempää, vaan tarjottu alusta tutustumiselle ja keskitytty täysillä siihen.

Orientaatioviikon huipennus on tunnettu myös vuoden ensimmäisenä haalaritapahtumana. Pyrimme tutustuttamaan uudet opiskelijat myös haalarikulttuurin saloihin heti opintojen alossa ja kannustamme petroolinsiniseen mereen sukeltamista jo heti tänä ensimmäisenä perjantaina.

Miten Orientaatioviikon Huipennukseen voi osallistua?

Jokaiselle uudelle opiskelijalle jaetaan lippu Orientaatioviikon Huipennukseen Helgan tullessa esittäytymään ryhmälle. Vaihtoehtoisesti lippu voi olla myös sähköinen, jolloin Helga tai Helgan tutorit ohjeistavat uusille opiskelijoille miten virtuaalisen lipun saa itselleen lunastettua. Lippua vastaan opiskelija pääsee osallistumaan Orientaatioviikon Huipennukseen.

Jokaista osallistujaa pyydetään huomioimaan
Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös Orientaatioviikon Huipennus on häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat epäasiallista käytöstä pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtumalle määritettyyn häirintäyhdyshenkilöön.

Toivotamme hyvinvoivia huipennuksia kaikille!