Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Kerhotoiminta

Miksi kerhotoimintaa järjestetään?

Helgassa on sloganin mukaisesti tärkeää luoda yhteisöä, jossa kaikille löytyy oma paikkansa. Helgassa järjestettävä kerhotoiminta onkin luotu vastaamaan kysynnän tarpeita korkeakoulussa. Helga rohkaisee jäseniään ottamaan osaa ja järjestämään monipuolista kerhotoimintaa Helgalaisille.

Mitä kerhotoiminta on?

Kerhotoiminta on yhteisöllistä toimintaa, jossa samoista asioista kiinnostuneet opiskelijat voivat viettää yhdessä aikaa yhteisen intressin parissa.

Miten Kerhotoimintaan voi osallistua?

Täältä löydät tarkempaa tietoa Helgan alaisuudessa toimivista kerhoista ja niiden toiminnasta. Kerhot noudattavat Helgan kerho-ohjesääntöä, jonka lisäksi kerhoilla saattaa olla omia sääntöjä. Kerhotoimintaan voi lähteä mukaan kuka tahansa opiskelijakunnan jäsen. Jos haluat liittyä kerhoon, lähetä viesti kerhon yhteyshenkilölle.

Kerhon perustaminen

Eikö nykyisestä kerhotarjonnasta löydy sinulle sopivaa? Haemme jatkuvasti uusia kerhonvetäjiä laajentamaan Helgan kerhotoimintaa. Vuonna 2018 toteutetun kerhotoimintakyselyn mukaan 10 toivotuinta kerhoa olivat: kuoro, videopelikerho, elokuvakerho, kielikerhot, lautapelikerho, kirjakerho, urheilukerhot, kokkauskerho, valokuvauskerho ja käsityökerho.

Miten perustan oman kerhon?

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä pyörittämään kerhoa, tutustu Helgan kerho-ohjesääntöön, ja täytä kerhon perustamislomake. Tämän jälkeen lähetä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen, jotta kerhoista vastaava hallituksen jäsen tietää sopia sinulle koulutusajan. yhteiso@helga.fi. 

Lisätietoa antaa yhteisötiimi: yhteiso@helga.fi.

Kerhot Helgassa

Helga Club Tupa

Helga Club Tupa on kerho, joka kokoaa yhteen kaikki nörttikultuurista kiinnostuneet Haaga-Helian opiskelijat. Helga Club Tupa järjestää lautapeli-iltoja, elokuvakatseluja sekä muita aktiviteetteja.

Helgan Pörssikerho

 Helgan alle perustetussa Pörssikerhossa sinulla on mahdollisuus tutustua tarkemmin osakesijoittamisen saloihin kahdeksan kerran kerhokokoontumisten avulla. Kerho on toteutettu yhteistyössä Pörssisäätiön kanssa ja kerho pohjautuu täysin heidän tarjoamaan materiaaliin. Kerho järjestetään  28.3.2024 alkaen joka torstai klo 12-13.30,  kahdeksan viikon ajan. Lisätietoja kerhotoiminnasta saat Helgan kerhovastaavalta: Laura Töykkälä (laura.toykkala@helga.fi) tai kerhon vetäjältä: Mona Geitel (mona.geitel@myy.haaga-helia.fi, 0404819210).

 

Club Erän tarkoitus on antaa oppia ja itseluottamusta henkilöille eräilystä, sen turvallisesta harrastamisesta, siihen liittyvistä käytöstavoista, varusteiden valinnasta ja niiden käytöstä.

Aivan kaikki ovat tervetulleita oppimaan ja jakamaan oppia, mutta etenkin edistetään uusien harrastajien kykyä aloittaa harrastus. Tapaamiset luodaan sellaisella tavalla, ettei valmista tietoa tai osaamista tarvita. Paikalle ilmestyminen riittää hienosti. 

 

 Helga Sports Club on kaikille haaga-helialaisille tarkoitettu urheilukerho, joka järjestää rentoja höntsäpeli-iltoja sekä mahdollisuuksien mukaan erilaisia lajikokeiluja. Tavoitteena on tarjota opiskelijoille lisää erilaisia aktiviteetteja ja lisätä yleistä hyvinvointia matalalla kynnyksellä. Opiskelijat voivat osallistua toimintaan tulemalla mukaan ennalta ilmoitettuihin tapahtumiin. Tulemme kokeilemaan monia lajeja ja kuuntelemme myös lajitoiveita. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön. Lisätietoja voi kysellä kerhon vetäjältä oskari.haverinen@myy.haaga-helia.fi