Kerhotoiminta

Miksi kerhotoimintaa järjestetään?

Helgassa on sloganin mukaisesti tärkeää luoda yhteisöä, jossa kaikille löytyy oma paikkansa. Helgassa järjestettävä kerhotoiminta onkin luotu vastaamaan kysynnän tarpeita korkeakoulussa. Helga rohkaisee jäseniään ottamaan osaa ja järjestämään monipuolista kerhotoimintaa Helgalaisille.

Mitä kerhotoiminta on?

Kerhotoiminta on yhteisöllistä toimintaa, jossa samoista asioista kiinnostuneet opiskelijat voivat viettää yhdessä aikaa yhteisen intressin parissa.

Miten Kerhotoimintaan voi osallistua?

Täältä löydät tarkempaa tietoa Helgan alaisuudessa toimivista kerhoista ja niiden toiminnasta. Kerhot noudattavat Helgan kerho-ohjesääntöä, jonka lisäksi kerhoilla saattaa olla omia sääntöjä. Kerhotoimintaan voi lähteä mukaan kuka tahansa opiskelijakunnan jäsen. Jos haluat liittyä kerhoon, lähetä viesti kerhon yhteyshenkilölle.

Kerhon perustaminen

Eikö nykyisestä kerhotarjonnasta löydy sinulle sopivaa? Haemme jatkuvasti uusia kerhonvetäjiä laajentamaan Helgan kerhotoimintaa. Vuonna 2018 toteutetun kerhotoimintakyselyn mukaan 10 toivotuinta kerhoa olivat: kuoro, videopelikerho, elokuvakerho, kielikerhot, lautapelikerho, kirjakerho, urheilukerhot, kokkauskerho, valokuvauskerho ja käsityökerho.

Miten perustan oman kerhon?

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä pyörittämään kerhoa, tutustu Helgan kerho-ohjesääntöön, ja täytä kerhon perustamislomake. Helgan hallituksen jäsen ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä. Lisätietoa antaa yhteisötiimi: yhteiso@helga.fi.

Kerhot Helgassa

Helga Club Tupa

Helga Club Tupa on kerho, joka kokoaa yhteen kaikki nörttikultuurista kiinnostuneet Haaga-Helian opiskelijat. Helga Club Tupa järjestää lautapeli-iltoja, elokuvakatseluja sekä muita aktiviteetteja.

Helga The Uncool Bookclub

Helga The Uncool Bookclub on englanninkielinen online-kerho kaikille, jotka rakastavat kirjoja ja lukemista. Olet tervetullut liittymään mukaan sekä osallistumaan kuukausittain järjestettäviin Zoom-keskusteluhetkiin. Lisätietoja toiminnasta saat liittymällä heidän Discord-kanavalle tai seuraamalla kerhoa Instagramissa!

Kerhon tarkoitus on toimia voimauttavana yhteisönä etniseen, uskonnolliseen tai näkyvään vähemmistöön kuuluville opiskelijoille. Kerho tarjoaa mahdollisuuden ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja avautua, laajentaa verkostoa tutustumalla ja luomalla monikulttuurista yhteisöä sekä haastaa korkeakoulujen vanhentuneita rakenteita ja käytäntöjä. Se toimii jäsentensä äänitorvena, hoitaa jäsenistönsä edunvalvontaa, pyrkii luomaan representaatiota sekä tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitua ja saada vertaistukea.

Helgan KoodariKerho

Helga KoKe eli Helgan KoodariKerho on matalan kynnyksen kerho koodaamisesta kiinnostuneille. KoKessa on ydinideana yhdessä suunniteltu projekti, jota tehdään hyödyntäen työelämässä käytettäviä työkaluja ja tekniikoita. Projektin lisäksi voit tulla KoKeen hakemaan apua kotitehtävien tai omien projektien kanssa tai voit tulla tarjoamaan vertaistukea muille opiskelijoille koodaamiseen liittyen!

The Voice of Helga

Laulaminen kuuluu kaikille ja the Voice of Helga on täällä mahdollistamassa jokaiselle hauskoja karaokekokemuksia. The Voice of Helga on kolmen ystävän kerho, jotka löysi toisensa Baarikärpäsen karaokesta. Heitä yhdisti heti rakkaus karaokelaulamista kohtaan. Kerhon toiminta tulee koostumaan tapahtumista, tempauksista ja yhdessä olosta. Kuka vain voi liittyä mukaan kerhoon silloin kun laulattaa tai vaikka kerhon tapahtumatiimiin testaamaan omia tapahtumatuotannon taitojaan. Kerho ei vaadi mitään aikaisempaa osaamista.

Anna arvosana

0 / 5 KESKIARVO 4.5

Your page rank:

Yhteystietoja ei ole pakko jättää, voit myös kommentoida ilman niitä!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.