Kerhotoiminta

Miksi kerhotoimintaa järjestetään?

Helgassa on sloganin mukaisesti tärkeää luoda yhteisöä, jossa kaikille löytyy oma paikkansa. Helgassa järjestettävä kerhotoiminta onkin luotu vastaamaan kysynnän tarpeita korkeakoulussa. Helga rohkaisee jäseniään ottamaan osaa ja järjestämään monipuolista kerhotoimintaa Helgalaisille.

Mitä kerhotoiminta on?

Kerhotoiminta on yhteisöllistä toimintaa, jossa samoista asioista kiinnostuneet opiskelijat voivat viettää yhdessä aikaa yhteisen intressin parissa.

Miten Kerhotoimintaan voi osallistua?

Täältä löydät tarkempaa tietoa Helgan alaisuudessa toimivista kerhoista ja niiden toiminnasta. Kerhot noudattavat Helgan kerho-ohjesääntöä, jonka lisäksi kerhoilla saattaa olla omia sääntöjä. Kerhotoimintaan voi lähteä mukaan kuka tahansa opiskelijakunnan jäsen. Jos haluat liittyä kerhoon, lähetä viesti kerhon yhteyshenkilölle.

Kerhon perustaminen

Eikö nykyisestä kerhotarjonnasta löydy sinulle sopivaa? Haemme jatkuvasti uusia kerhonvetäjiä laajentamaan Helgan kerhotoimintaa. Vuonna 2018 toteutetun kerhotoimintakyselyn mukaan 10 toivotuinta kerhoa olivat: kuoro, videopelikerho, elokuvakerho, kielikerhot, lautapelikerho, kirjakerho, urheilukerhot, kokkauskerho, valokuvauskerho ja käsityökerho.

Miten perustan oman kerhon?

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä pyörittämään kerhoa, tutustu Helgan kerho-ohjesääntöön, ja täytä kerhon perustamislomake. Helgan hallituksen jäsen ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä.

Lisätietoa antaa yhteisötiimi: yhteiso@helga.fi.

Kerhot Helgassa

Helga Club Tupa

Helga Club Tupa on kerho, joka kokoaa yhteen kaikki nörttikultuurista kiinnostuneet Haaga-Helian opiskelijat. Helga Club Tupa järjestää lautapeli-iltoja, elokuvakatseluja sekä muita aktiviteetteja.

Helga The Uncool Bookclub

ETSIMME UUTTA KERHONVETÄJÄÄ! Olisitko se sinä? Ota yhteyttä yhteiso@helga.fi

Helga The Uncool Bookclub on englanninkielinen online-kerho kaikille, jotka rakastavat kirjoja ja lukemista. Olet tervetullut liittymään mukaan sekä osallistumaan kuukausittain järjestettäviin Zoom-keskusteluhetkiin. Lisätietoja toiminnasta saat liittymällä heidän Discord-kanavalle tai seuraamalla kerhoa Instagramissa!

Helga BWM

Helga BWM on elokuvien katseluun keskittynyt kerho kaikille opiskelijoille. Katsomme yhdessä elokuvan ja keskustelle siitä sen jälkeen. Ensisijainen tarkoituksemme on pitää hauskaa, mutta myös käsitellä sosiaalisia tai yleismaailmallisia ongelmia. 

Helga Sports Club on kaikille haagahelialaisille tarkoitettu urheilukerho, joka järjestää rentoja höntsäpeli-iltoja sekä mahdollisuuksien mukaan erilaisia lajikokeiluja. Tavoitteena on tarjota opiskelijoille lisää erilaisia aktiviteetteja ja lisätä yleistä hyvinvointia. Opiskelijat voivat osallistua toimintaan tulemalla mukaan ennalta ilmoitettuihin tapahtumiin tai etsimällä itse peli-/urheiluseuraa kerhon Discord-palvelimella. Toimintaan mukaan lähteminen ei edellytä huippukuntoa tai erityistä urheilukokemusta, vaan jokainen kiinnostunut on tervetullut!