Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga Kitchen

Miksi Helga Kitchen on olemassa?

Keittiöitä käytössäsi

Eikö kahvilasta löytynyt syötävää? Ei hätää, jos tykkäät kokkailla tai haluat lämmittää evääsi, olet aina tervetullut Helga Kitcheniin. Keittiö on kaikkien opiskelijoiden sekä Helgan ja opiskelijayhdistysten käytössä – siivoathan myös jälkesi!

Mikä Helga Kitchen on?

Helga Kitchenistä löytyy jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, ruoanlaittovälineet sekä lautasia ja ruokailuvälineitä. Helgan toimistolta löytyy myös liikuteltava induktioliesi, jota voi pyydettäessä lainata.

Missä Helga Kitchen sijaitsee?

Helga Kitchen sijaitsee Haaga-Helian Pasilan kampuksella Helgan ja yhdistysten toimistojen välittömässä yhteydessä (K1-kerros, 1K004). Kitchen on kaikkien opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu tila.

Helga Kitchenin tai Loungen varaaminen Pasilassa

Voit myös tarpeen mukaan varata Helga Kitchenin käyttöösi. Tilan voi varata maanantaista perjantaihin klo 17.30 – 23.00.

Varauskalenteri löytyy sivun lopusta. Lue kuitenkin ensin ohjeet huolellisesti ennen itse varausta!

Kun varaat Helga Kitchenin, kirjoita kuvaus tapahtumasta / varauksen aihe (eli mihin tarkoitukseen käytät tilaa) ja kuinka monta osallistujaa Kitchenille odotetaan. Helgan hallituksen tulee vahvistaa jokainen varaus eli lähetäthän viestin asiasta vielä tähän sähköpostiin lounge@helga.fi. Jos tarvitset myös Helga Loungen käyttöösi, niin mainitse asiasta sähköpostissasi.

Tilojen varaaja on vastuussa koko keittiöstä ja oleskelutilasta. Vastuu päättyy, kun joku Helgan toimistolta on tarkastanut tilojen kunnon tilaisuuden jälkeen ja todennut ne moitteettomiksi. Mahdollisista vahingoista vastaa tilojen varaaja täysimääräisesti. Vastuuhenkilön tulee saapua tilaisuuteen ensimmäisenä ja poistua viimeisenä. Vastuuhenkilön tulee valvoa tilaisuutta sekä huolehtia tilojen jäämisestä siisteiksi tilaisuuden päätyttyä (tiskit tiskattu, roskat siivottu, pöydät, tuolit ja sohvat takaisin omille paikoilleen). Tilasta tulee poistua ennen klo 23.00.

Muistathan että Helga Kitchen ja Lounge ovat korkeakoulujen tiloissa ja kaikki tapahtumaan osallistuvien tulee käyttäytyä asianmukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että alkoholia ei nautita eikä tapahtumasta aiheudu liikaa meteliä (viereisessä luokkatilassa yritetään opiskella.)

Varauskalenterin löydät täältä