Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

palvelusi

Palveluistamme löytyy jokaiselle jotakin! Tutustu tarkemmin mm. tapahtumiimme, kerhotoimintaan, tutorointiin, liikuntapalveluihimme Zoneen ja Yogobeen, kaappien ja lokeroiden vuokraukseen, Helga Kitchen & Loungeen sekä asiantuntija-apuun alla olevista linkeistä!

Tule tapaamaan helgalaisia Helga Point -jäsenpalvelupisteillemme! Helga Pointeilta saat kaikki palvelumme ja lisätietoa toiminnastamme. Voit esimerkiksi noutaa Zone-liikuntapalveluiden kortin tai ostaa tuotteitamme. Pasilan Helga Pointin aukioloajat löydät täältä. Myös paikallisyhdistyksemme Haagassa, Malmilla, Porvoossa ja Vierumäellä tarjoavat Helga Point -palvelut. Yhdistykset tiedottavat Helga Pointien aukioloajoista omissa viestintäkanavissaan. 

Palvelemme sinua myös verkkosivuiltamme ja Tuudosta löytyvän asiakaspalveluchatin välityksellä ja tarkemmat yhteystietomme löydät täältä

Kokosimme kaikki palvelumme yhdelle sivulle helpottaaksemme niiden löytymistä! Alla olevista linkeistä voit tutustua tarkemmin palvelutarjontaamme, vaikkapa vapaaehtoistoimikuntaan tai verkkokauppaamme.

 

Turvasi

Asiantuntija-apu

Opiskelijafoorumi

Yhteisösi

Tapahtumat

Tutorointi

Kerhotoiminta

Zone liikuntapalvelut

opiskelija nousee koulun rappusia Helga-kassi olalla

Vapaaehtoistoimikunta

Muut

Helga Kitchen

Helga Lounge

Helga Point jäsenpalvelupisteet

Kaapit ja lokerot

Opiskelijatunniste

Tuotteet

Verkkokauppa

Verkkokoulutusalusta

Yogobe