Opiskelijafoorumi

Opiskelijafoorumi on opiskelijakunta Helgan avoin edunvalvontaverkosto, johon ovat tervetulleita kaikki edunvalvonnasta kiinnostuneet Haaga-Helian opiskelijat. Opiskelijafoorumi on kaksiosainen palvelukokonaisuus, joka koostuu Opiskelijafoorumi-livestä, joita järjestetään joka vuosineljännes sekä Opiskelijafoorumi-digistä.

Osallistua voit liittymällä Telegramissa Opiskelijafoorumi–ryhmään, jossa käydään aktiivista keskustelua ajankohtaisista asioista ja kerätään tuoreita ideoita opiskelijakunnan edunvalvontatyöhön. Haaga-Helian opiskelijakunta Helga vastaa ryhmän ylläpidosta.

Opiskelijafoorumi LIVE

Lisäksi Helga järjestää neljä kertaa vuodessa Opiskelijafoorumi-edunvalvontatapahtumia, joihin ovat niin ikään tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Opiskelijafoorumi LIVE tapahtumissa käydään yleensä läpi Helgan ja opiskelijayhdistysten edunvalvonnan ajankohtaisuuksia, sekä keskustellaan niihin valikoiduista ajankohtaisista edunvalvonnan teemoista. Poikkeusoloissakaan emme ole vaipuneet Opiskelijafoorumin perumiseen, vaan olemme uudistaneet konseptia siirtämällä Opiskelijafoorumin kokonaan etäyhteyden päähän. Katso viimeisimmät Opiskelijafoorumit Instagramin Muistot-osiosta.