Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hyvinvointi-
Appro

Tämä tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille Haaga-Helian opiskelijoille.

HyvinvointiAppro 2024

Uudistettu HyvinvointiAppro on tulossa syksyllä 2024. Tarkat päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

Mikä Hyvinvointi-
Appro on?

HyvinvointiAppro on rastikierros, jossa rastipassiin kerätään leimoja tutustumalla erilaisiin hyvinvointi- ja hyvinvointipalveluiden rasteihin. Tapahtuman tavoitteena on lisätä Haaga-Helian opiskelijoiden hyvinvointia, tietoa tavoista kehittää omaa hyvinvointia ja lisätä tietoisuutta Haaga-Helian hyvinvointipalveluista ja toimijoista.

Tapahtuma järjestetään vuosittain Haaga-Helian kampuksilla Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä. Ajallisesti HyvinvointiAppro sijoittuu keskelle päivää eli sen voi suorittaa koulupäivän lomassa tai vaikkapa ruokatauolla!

Miten HyvinvointiApproon voi osallistua?

Tapahtuma on kaikille opiskelijoille maksuton ja tapahtumapäivät järjestetään yleensä syksyisin. Osallistuminen tapahtuu saapumalla paikalle tapahtumapäivänä. Yleensä kampuksen aulatilassa tai muuten selkeässä tai ennalta viestityssä paikassa pidetään koko tapahtuman ajan ständiä, josta voi noutaa itselleen rastipassin ja johon voi palauttaa suoritetun rastipassin.

Jokaista rastisuoritusta vastaan voi lunastaa itselleen upean HyvinvointiAppro -haalarimerkin.

Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös HyvinvointiAppro on häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat epäasiallista käytöstä pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtumalle määritettyyn häirintäyhdyshenkilöön.

Toivotamme hyvinvoivia approja kaikille!