Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Zone liikuntapalvelut

Miksi Zone liikuntapalveluita järjestetään?

Zone-liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista, edullista ja innostavaa liikuntaa kaikentasoisille liikkujille.

Zone-liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean, Metropolian, O’Diakin, Arcadan ja Humakin yhteiset liikuntapalvelut, jotka aloittivat toimintansa 16.1.2017.
Liikuntapalvelujen tehtävänä on korkeakouluyhteisön liikuttaminen sekä korkeakoulujen arkiaktiivisuuden lisääminen. Lue lisää Zonesta täältä!

Mitä Zone liikuntapalvelut ovat?

Liikuntapassilla pääset liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, ryhmäliikuntatunteja, alennusta liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot sekä alennusta rush-trampoliinipuistoista.

Aina edullisin vaihtoehto liikuntapassille on ostaa opiskelijakunnan jäsenyys, johon liikuntapalvelut kuuluvat opiskelijakunnan palveluiden lisäksi. Liikuntapassi on siis Helgan jäsenille maksuton. Jos kuitenkin haluat ostaa vain liikuntapassin liittymättä Helgan jäseneksi on sekin mahdollista. Tällöin ohjeet liikuntapassin ostoon löydät Zonen sivuilta.

Liikuntapassisi jäsenenä saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä. Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili.

Huom! Jos sinulla on ollut liikunta/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä. Uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliisi.

Muu liikuntatoiminta

Porvoon paikallisyhdistys HePo ry järjestää kampuksen läheisyydessä liikuntatoimintaa kerran viikossa. Porvoon opiskelijat pelailevat sählyä, sulkapalloa tai esimerkiksi lentopalloa yhdessä! Tämän lisäksi HePo ry järjestää lajikokeiluita muutaman kerran vuodessa. Ryhmän virallinen ilmoituskanava löytyy Facebookista.