Helgan 8 Päivän Wappu

Helgan 8 Päivän Wappu 2021 on nyt julki – lisätietoja täältä!

Helgan jäsenet saavat tämän tapahtuman puoleen hintaan! Tapahtumissa käytetään opiskelijahaalareita.

Miksi Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään?

Helgan 8 Päivän Wapun tavoitteena on kerätä Haaga-Helian opiskelijoita sekä mahdollisuuksien mukaan muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijoita yhteen pitämään hauskaa sekä ylläpitämään opiskelija- sekä haalarikulttuuria.

Mikä Helgan 8 Päivän Wappu on?

Helgan 8 Päivän Wappu on jokavuotinen 15-päiväinen tapahtumakokonaisuus, joka huipentuu 1.5. Kaivopuistoon, jossa Helga jakaa tapahtuman haalarimerkit sekä wappudiplomeita osallistujille. Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään yhteistyössä Haaga-Helian yhdistysten kanssa ja tapahtumia löytyy tämän ansiosta sekä Helsingistä että Porvoosta.

Helgan 8 Päivän Wapun nimi on pysynyt muuttumattomana tapahtumien (ja samalla päivien) lisääntyessä aikojen saatossa. Jokaiselle päivälle on oma teemansa sekä tapahtumansa. Helga järjestää osana Wappua Haalarinkastajaiset sekä 1.5. juhlittavan wappupäivän ja koordinoi Wapun kokonaisuutta, jotta jokainen Haaga-Helialainen yhdistys saa oman tapahtumapäivänsä, johon kaikki Haaga-Helian opiskelijat ja Helgalaiset ovat tervetulleita!

Wapun viralliset aihetunnisteet, häsärit, hashtagit ovat
#Helga8Wappu ja #wabueilobu
kuten monet jo opiskelijoistamme tietävätkin!

Miten Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua?

Tapahtumaan voi osallistua lunastamalla itselleen wappupassin ja käymällä sen kanssa erilaisissa wapputapahtumissa. Wappupassissa on merkitty jokainen tapahtuma ja tapahtumaan osallistuessaan opiskelija pyytää wappupassiinsa leiman merkitsemään osallistumistaan. 6 määrää leimoja vastaan opiskelija voi lunastaa 1.5. alkaen Helgalta wappumerkin. Merkkejä on 4kappaletta eri suoritusvuosien perusteella. Merkeistä koostuu haalareihin yksi iso kokonaisuus. Opiskelijoille, jotka keräävät jokaisen tapahtuman leiman wappupassiina, tullaan myöntämään Wappudiplomi.

Osa tapahtumista on ilmaisia ja osassa saattaa olla lisämaksuja. Helgan haalarinkastajaiset sekä 1.5. wappupäivä, sekä Helgan 8 Päivän Wappu -haalarimerkki kuuluvat Wappupassiin. Yhdistysten tapahtumissa tapahtuma saattaa olla ilmainen ja tapahtuman merkki maksullinen, tai tapahtuma saattaa olla kokonaan maksullinen.

Jokaista osallistujaa pyydetään huomioimaan

Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös Helgan 8 Päivän Wappu ovat häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat epäasiallista käytöstä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtuman järjestäjään. Helgan järjestämissä tapahtumissa on myös tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä. Myös Haaga-Helian yhdistysten toimijat on koulutettu avustamaan tällaisissa tilanteissa.

Toivotamme riemukasta wappua kaikille!

Anna arvosana

0 / 5 KESKIARVO 4

Your page rank:

Yhteystietoja ei ole pakko jättää, voit myös kommentoida ilman niitä!

4 Kommentit

 1. Nimetön

  Tapahtumat ovat olleet hauskoja virtuaalitoteutuksesta huolimatta! Toivottavasti päästään taas ensi vuonna juhlimaan livenä <3

  Vastaa
  • Diana Murashkina

   Kiitos paljoin palautteesta ja kiva kuulla, että onnistuimme luomaan Wappu tunnelmaa etäajasta huolimatta! Toivottavasti tavataan ensi vuonna perinteisen Wapun merkeissä 🙂

   Vastaa
 2. Pettynyt

  En osallistunut, koska jokaisesta tapahtumasta olisi pitänyt vielä erikseen maksaa. Liian kallista opiskelijabudjetille.

  Vastaa
  • Diana Murashkina

   Hei! Harmi kuulla, että tapahtumat olivat liian hintavia opiskelijabudjetille. Wappupassilla oli mahdollistaa osallistua tapahtumiin halvemmalla hinnalla ja osa tapahtumista oli täysin ilmaisia. Jokainen yhdistys vastasi itse tapahtumansa toteutuksesta ja hinnoittelusta. Toivottavasti ensi vuonna päästään pitämään Wappua normaalin tapaan, pysytään terveenä. 🙂 <3

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.