Helgan 8 Päivän Wappu

Miksi Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään?

Helgan 8 Päivän Wapun tavoitteena on kerätä Haaga-Helian opiskelijoita sekä mahdollisuuksien mukaan muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijoita yhteen pitämään hauskaa sekä ylläpitämään opiskelija- sekä haalarikulttuuria.

Mikä Helgan 8 Päivän Wappu on?

Helgan 8 Päivän Wappu on jokavuotinen tapahtumakokonaisuus, joka huipentuu 1.5. Kaivopuistoon, jossa Helga jakaa tapahtuman haalarimerkit sekä wappudiplomeita osallistujille. Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään yhteistyössä Haaga-Helian yhdistysten kanssa ja tapahtumia löytyy tämän ansiosta sekä Helsingistä että Porvoosta.

Helgan 8 Päivän Wapun nimi on pysynyt muuttumattomana tapahtumien (ja samalla päivien) lisääntyessä aikojen saatossa. Jokaiselle päivälle on oma teemansa sekä tapahtumansa. Helga järjestää osana Wappua Haalarinkastajaiset sekä 1.5. juhlittavan wappupäivän ja koordinoi Wapun kokonaisuutta, jotta jokainen Haaga-Helialainen yhdistys saa oman tapahtumapäivänsä, johon kaikki Haaga-Helian opiskelijat ja Helgalaiset ovat tervetulleita!

Wapun viralliset aihetunnisteet, häsärit, hashtagit ovat
#Helga8Wappu ja #wabueilobu
kuten monet jo opiskelijoistamme tietävätkin!

Miten Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua?

Tapahtumaan voi osallistua lunastamalla itselleen wappupassin ja käymällä sen kanssa erilaisissa wapputapahtumissa. Wappupassissa on merkitty jokainen tapahtuma ja tapahtumaan osallistuessaan opiskelija pyytää wappupassiinsa leiman merkitsemään osallistumistaan. 6 määrää leimoja vastaan opiskelija voi lunastaa 1.5. alkaen Helgalta wappumerkin. Merkkejä on 4 kappaletta eri suoritusvuosien perusteella. Merkeistä koostuu haalareihin yksi iso kokonaisuus. Opiskelijoille, jotka keräävät jokaisen tapahtuman leiman wappupassiina, tullaan myöntämään Wappudiplomi.

Osa tapahtumista on ilmaisia ja osassa saattaa olla lisämaksuja. Helgan haalarinkastajaiset sekä 1.5. wappupäivä, sekä Helgan 8 Päivän Wappu -haalarimerkki kuuluvat Wappupassiin. Yhdistysten tapahtumissa tapahtuma saattaa olla ilmainen ja tapahtuman merkki maksullinen, tai tapahtuma saattaa olla kokonaan maksullinen.

Jokaista osallistujaa pyydetään huomioimaan

Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös Helgan 8 Päivän Wappu ovat häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat epäasiallista käytöstä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtuman järjestäjään. Helgan järjestämissä tapahtumissa on myös tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä. Myös Haaga-Helian yhdistysten toimijat on koulutettu avustamaan tällaisissa tilanteissa.

Toivotamme riemukasta wappua kaikille!

Helgan 8 Päivän Wappu 2024

17.4. Atkins
18.4. IDS 
19.4. HePo 
20.4. ESN 
21.4. Sture 
22.4. Talko 
23.4. Pore 
24.4. Helga x Laureamko – Haalarinkastajaiset
25.4. Tahkon Talli 
26.4. Skuuppi
27.4. XES
28.4.  MyPe
29.4. HSOY
30.4. Hattara 
1.5. Kaivarin Wappu 

Wappupassit tulevat myyntiin Kide.appiin maaliskuussa . Saat noudettua passin Helgan hallituslaisilta joko Helga Pointilta, Popup Pointilta tai mistä tahansa Helgan 8 Päivän Wapun tapahtumasta viimeistään 26.4.  Huomioithan, että passeja jaetaan vain tapahtuman alussa.

Vuonna 2024 Wappupassiin on mahdollista saada leimoja myös Laureamkon sekä Metkan tapahtumista, kannattaa siis katsoa myös heidän tapahtumatarjontansa!