Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Haalarit

Tämä tuote on jäsenille -50%

Miksi on Helgan petroolinsiniset haalarit?

Kuten muissakin korkeakouluissa, myös Haaga-Heliassa käytetään opiskelijakulttuuriin näkyvästi kuuluvia opiskelijahaalareita! Haaga-Heliassa haluamme panostaa yhteen yhtenäiseen yhteisöön ja tasavertaisen yhteisön rakentamiseen ja siksi meillä on yhdet yhtäläiset haalarit jokaiselle opiskelijallemme! Nämä haalarit ovat petroolinsiniset sekä Helgan ja Haaga-Helian logoilla että yhteistyökumppaneidemme logoilla varustetut opiskelijahaalarit. Monivärisen haalarikansan keskuudesta tunnistat siis aina Haaga-Helialaisen!

Mitkä haalarit oikein ovat?

Haalarit ovat nimensä mukaisesti haalarit. Kyseessä on opiskelijan univormu, jota käytetään opiskelijatapahtumissa. Haalarit suojaavat vaatteita opiskelijariennoissa ja piknikeillä käytettynä ja kestävät käyttöä vielä pitkään opintojen päättymisen jälkeenkin.

Haalarit kertovat myös käyttäjästään: erilaiset lisävarusteet sekä haalarimerkit personoivat haalareita käyttäjänsä näköiseksi. Merkeistä voi esimerkiksi nähdä tapahtumia joihin opiskelija on osallistunut, sekä asioita jotka ovat hänen mielestään hauskoja tai kenties kantaaottavia!

Miten haalarit saa?

Haalarit voi hankkia Helga Pointilta tai verkkokaupasta noutamalla tuotteen tai valitsemalla postitus vaihtoehdon. Suosittelemme kuitenkin, mikäli mahdollista, sovittamaan haalareita aina ennen ostopäätöstä sillä haalareiden tulisi olla tarpeeksi tilavat ja sopivan pituiset.

Miten haalareita käytetään?

Haalareita käytettäessä on aina tärkeää muistaa haalarietiketti:

Opiskelijakunnan haalaria käytetään valtakunnallisissa ja paikallisissa opiskelijatapahtumissa. Helgan tapahtumissa käytetään haalareita, mikäli sitä ei ole erikseen kielletty pukukoodin vuoksi.

Haalaria ei pestä, vaan ainoastaan tuuletetaan, mikäli esimerkiksi haju sitä vaatii. Mahdolliset tahrat poistetaan paikallisesti.

Haalarimerkit sijoitetaan ommellen, ei liimaamalla. Vuosittaisille tapahtumamerkeille, kuten esimerkiksi RaflaRumba Appro –merkeille, on hyvä varata omat alueensa.

Vaihtomerkkejä on syytä olla mukana lähdettäessä valtakunnallisiin tapahtumiin. Vaihtomerkkeinä voivat olla esimerkiksi opiskelijakuntasi merkit.

Älä ompele mainosten päälle haalarimerkkejä.

Tutorit sijoittavat tutori-merkkinsä haalareiden vasempaan reiteen näkyvälle paikalle.

Haalarin lahkeita voit vaihtaa esimerkiksi seurustelukumppanin kanssa. Haalarin hihoja voit vaihtaa hyvän ystävyyden merkiksi.

Haalareihin voi liittää merkkien lisäksi myös erilaisia tarve-esineitä. Yksi hyvistä käytännöllisistä lisävarusteista on esimerkiksi shottilasi. Muista hankkia myös vyö haalareihin. Tämän lisäksi voit ripustaa haalareihisi esimerkiksi wappudiplomisi.

Haalarisi saavat virallisen kasteen Haalarikastajaiset–tapahtumassa, joka järjestetään tyypillisesti wapun aikana. Sijoita haalarivalan jälkeen saamasi kastettu-merkki selkään Haaga-Helia tekstin viereen.

10§ Haalaria käyttäessäsi olet ammattikorkeakoulusi ja opiskelijakuntasi edustaja. Muista käyttäytyä aina kohteliaasti ja muut huomioon ottaen.