Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Haalarimerkit

Nämä tuotteet ovat -50% Helgan jäsenille, poislukien Zonen haalarimerkit

Harvemmin näkee haalareita, jossa ei olisi yhtäkään haalarimerkkiä. Haalarimerkkien keräily onkin koko jutun idea. Haalarimerkit voivat kertoa, missä kyseisten haalarien käyttäjä on tallustellut ja millaisiin tapahtumiin hän on ottanut osaa. Haalarimerkit saattavat myös antaa vinkkiä, kuinka monta vuotta opiskelija on opiskellut. Haalareihin voit myös keräillä itseäsi miellyttäviä merkkejä, jotka kertovat personaallisuudestasi tai asioista, joista pidät.

Haalarimerkkejä on myös mahdollisuus vaihdella. Suosittelemmekin, että pidät mukanasi taskussa aina muutamaa merkkiä, jotta voit käydä vaihtokauppaa, mikäli joku tälläistä ehdottaa. Facebookissa on myös paljon erilaisia haalarimerkki kirpputoreja, jossa merkit vaihtavat omistajaansa.

Haalareihin kerätään haalarimerkkejä koko opiskelun ajan. Merkkejä voit myös ostaa esimerkiksi Helgalta ja paikallisyhdistyksiltä, sekä voit ansaita niitä osallistumalla erilaisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin. Muistathan noudattaa merkkejä ommellessa haalarietikettiä. Helga myy haalarimerkkejä Helga pointilla sekä verkkokaupassa.

Voit aina myös suunnitella oman haalarimerkkisi. Haalarimerkin suunnittelu voi olla hauskaa esimerkiksi kaveriporukalla kulut jakamalla. Haalarimerkkien valmistajia löytyy Suomesta monia googlettamalla.

Haalarimerkit tulevat näkemään paljon elämää kulkiessaan mukana haalareissasi. Suosittelemmkin, että ompelet merkit huolellisesti kiinni heti ensimmäisellä kerralla. Paras lanka, jota voit merkkien ompeluun käyttää on karhunlanka. Turha yrittää keplotella liimoilla ja silityksillä; ainoa oikea tapa on ommella merkit kiinni. Ompelutekniikoita on yhtä monta kun haalarin käyttäjiäkin. Youtubesta löytyy mahtavia videoita aloittelijoille.