Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

HELGA TUTOR

REKRYTOINTI

 

Mitä tutor tekee?

Tutorin tehtävä on tukea opiskelijan integroitumista haagahelialaiseen opiskelijayhteisöön, edesauttaa ryhmäytymisprosessia, tukea opinnoissa ja ohjata opiskelijaa korkeakoulun palveluiden piiriin. Uusi opiskelija voi kääntyä vertaistutoreiden puoleen kaikissa kouluun ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Etenkin monimuoto-tutorointia kehitetään jatkuvasti. Tutorin toiminta-aika on yksi (1) vuosi.

Tutorit valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Valintakriteereinä käytetään ryhmätyötaitoja, aktiivisuutta, ajanhallintakykyä, organisointitaitoa, joustavuutta, vakuuttavuutta sekä esiintymistaitoja.

Olisiko sinussa ainesta liilapaitaiseksi arjen sankariksi, Helga-tutoriksi? Hae mukaan nyt!

Vertaistutorit

Vertaistutorit ovat niitä sankareita, jotka toimivat eniten uusien opiskelijoiden kanssa. Vertaistutorit osallistuvat jo pääsykokeisiin, joissa he neuvovat ja tsemppaavat hakijoita. Opintojen alkaessa vertaistutoreilla on iso rooli aloittavien opiskelijoiden ryhmäyttämisessä. Vertaistutorit ovat fuksin todellinen tuki ja turva ensimmäisen lukuvuoden aikana.

Vaihtaritutorit

Vaihtaritutorit ovat ulkomaisten vaihto-opiskelijoiden omia sankareita. Tutorit pitävät saapuviin vaihtareihin yhteyttä jo ennen kuin he saapuvat Suomeen ja ovat heidän tukenaan ja turvanaan koko vaihdon ajan. Tutorit varmistavat, että vaihtarit viihtyvät ja tuntevat olonsa tervetulleiksi sekä osaksi yhteisöä.