Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hae mandaattia valtakunnallisiin kattoliittoihin

Edustajiston kokouksessa 25.5.2023 päätetään mandaatista asettua ehdolle Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry ja Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL ry hallituksiin. Mandaatin saaminen ei tarkoita, että hakija pääsisi liiton toimijaksi, mutta se takaa mahdollisuuden asettua ehdolle Helgan ehdokkaana. Opiskelijakunta ja sen asiantuntijat toimivat ehdokkaan tukena koko vaalikauden ajan. Ehdokkailta toivotaan aikaa ja sitoutuneisuutta koko vaalikauteen, jonka aikana esimerkiksi osallistutaan erilaisiin keskustelupaneeleihin, tavataan ja esittäydytään eri sidosryhmille sekä käydään neuvotteluja tulevista vaaleista.

SAMOKin tuleva hallitus valitaan liittokokouksessa lokakuussa 2023. OLL:n hallitus valitaan liittokokouksessa marraskuussa 2023. Molempien hallitusten toimikausi on kalenterivuosi 2024.

Voit hakea Helgan mandaattia lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen Helgan edustajistolle sähköpostitse (edustajisto@helga.fi) tai asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa 25.5.2023. Tulethan myös paikalle kokoukseen Malmin kampukselle auditorioon MA003 klo 17 eteenpäin tai etänä Zoomiin ilmoittamalla siitä erikseen edustajiston puheenjohtajalle Ilmari Immoselle (ilmari.immonen@helga.fi). Hakijan tulee olla Helgan jäsen sekä sitoutua noudattamaan Helgan arvoja ja poliittista ohjelmaa. SAMOKin ja OLL:n viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätietoja:
Ilmari Immonen
Edustajiston puheenjohtaja
ilmari.immonen@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit