TIEDOTE: Haaga-Helian Opiskelijakunta Helga peruu syksyn 2020 Fuksiaiset

Vallitsevan COVID-19 -pandemian myötä Helgan hallitus on päättänyt perua uusille opiskelijoille suunnatut Fuksiaiset, jotka oli määrä järjestää 16.9.2020.

Opiskelijakunnalle on ensisijaisen tärkeää pitää huolta opiskelijoiden turvallisuudesta. Tapahtuma perutaan, koska emme kykene täysin turvaamaan osallistujien turvallisuutta tapahtumassa emmekä osanottajamäärä rajoitusten vuoksi olisi kyenneet tarjoamaan tapahtumaa yhdenvertaisesti kaikille uusille opiskelijoille.

Fuksiaiset aiotaan järjestää mahdollisuuksien mukaan keväällä 2021 sekä nyt aloittaneille että tammikuussa aloittaville opiskelijoille. Fuksiaisten teemaa tullaan hyödyntämään myös keväällä siten, etteivät mahdolliset fuksiaisvalmistelut, niin järjestäjien kuin osallistujien kohdalla, ole menneet hukkaan. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta lähempänä ajankohtaa.

Syksyn muista tulevista tapahtumistamme tullaan tiedottamaan aina kuukautta etukäteen. Helgan alla toimii tutoreita sekä kerhoja, jotka saavat edelleen järjestää tapahtumia ja tapaamisia pienille ryhmille turvallisuusohjeistuksia noudattaen.

Pidetään huolta toisistamme sekä terveydestämme.

Lisätietoja antaa:
Iida Tervo
hallituksen puheenjohtaja
iida.tervo@helga.fi

Julia Tuuri
hallituksen varapuheenjohtaja
julia.tuuri@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit