Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helgan Haalarinkastajaiset 2021

21.04.2021 KLO 12:00 - 17:00

Mitä? – Yksi opiskelijaelämäsi tärkeimmistä seremonioista on pian täällä! Jotta haalarisi ovat käyttövalmiit, tulee sinun lausua virallinen Haalarivala ja tietenkin kastaa ne! Haalarinkastajaisten suorituspassi koostuu tänä vuonna kuudesta tehtävästä, jotka suorittamalla ansaitsee itselleen “Kastettu” -merkin. Haalarit kastetaan perinteisesti ensimmäisenä opiskeluvuotena, mutta myös kokeneemmat opiskelijat, joiden haalarit ovat syystä tai toisesta jääneet kastamatta tai kokevat olevansa uuden puhdistuksen tarpeessa, ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!
Missä? – Kotona!
Milloin? – Tehtäviä voit suorittaa omaan tahtiin Helgan 8 Päivän Wapun aikana. Kastajaiset huipentuvat 21.4. kello 12:00 Helgan Instagramissa lausutaan yhteinen Haalarivala. Tämän jälkeen olet KASTETTU! Lähetä kuva täytetystä Haalarinkastajais -passista viimeistään 2.5.2021 osoitteeseen wappupassi@helga.fi ja ansaitset merkkisi!
Hinta? – Haalarinkastajaiset + Wappupassi Helgan jäsenille: 8€ (sis. Helgan Wappumerkki + “Kastettu” -merkki ja postitus)
Haalarinkastajaiset + Wappupassi ei-jäsenille: 16€ (sis. Helgan Wappumerkki + “Kastettu” -merkki ja postitus)
Dresscode? – HAALARIT!
Helgan Haalarinkastajaiset ovat osana Helgan 8 Päivän Wappu -tapahtumaa.
Liput: Kide.app
Tapahtuman virallinen hashtag on #Helga8Wappu

Tiedot

Päivämäärä:
21.04.2021
Aika:
12:00 - 17:00
Kotisivu:
https://fb.me/e/TFibRdxn