Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helgan peli-ilta

21.04.2022

⏳Peliä ladataan…⌛ 

 

Oletko Alias-mestari? Voitko välttää konkurssin Monopolissa? Helga ja Helga Club Tupa yhdistävät tänä vuonna voimansa järjestääkseen Peli-illan! Ole meidän Pelaaja 2 kilpailuhenkisessä illassa Helga Loungessa ja Kitchenissä klo 14-19. Nappaa ystäväsi mukaan tai tule tutustumaan uusiin ihmisiin ja tule kokeilemaan erilaisia ​pelejä tullaksesi ultimaattiseksi pelimestariksi.

Piipahda yhdeksi pikapeliksi tai liity mukaan peleihin, joita tapahtuman aikana isännöivät Helga ja Helga Club Tupa. Jos sinulla on tarpeeksi pelitietoa, sinulla on mahdollisuus voittaa palkintoja klo 16 järjestettävässä tietokilpailussamme. Tarjolla on myös laniherkkuja, jotka antavat sinulle lisäelämiä. 

Sinulla on mahdollisuus osallistua tietokilpailuun ja Among Us -peleihin etänä Helgan Discordin kautta. Liitymällä Discordiin voit löytää pelikaverisi etukäteen tai liittyä mukaan paikan päällä. 

 

*HOX* 

Etänä tapahtumaan osallistuvat saavat Wappupassin leiman näyttämällä Kide.app-lippuasi Helgalle missä tahansa muussa Helga 8 Päivän Wappu -tapahtumassa. 

 

Aikataulu 

Carcassonne – klo 15 

Tietokilpailu – klo 16

Among Us – klo 17 

 

Tiedot 

MITÄ: Peli-ilta 

MILLOIN: Keskiviikkona 21.4.2022 klo 14-19 

MISSÄ: Helga Lounge ja Kitchen

HINTA: Ilmainen 

LIPUT: kide.app 

DISCORD: https://discord.gg/6mhZGV7BPj 

 

Tapahtuma järjestetään osana Helgan 8 Päivän Wappua. 

Tiedot

Päivämäärä:
21.04.2022