Helgan kesäterveiset

Tuntuu kummalliselta kirjoitella kesäterveisiä toimistolta, kun ei oikein tahdo käsittää sitä, että lukuvuosi olisi lopuillaan eikä toimistolla ole tullut vietettyä liiemmin aikaa tässä kuluneen parin kuukauden aikana.

Hommia on kuitenkin tullut painettua aika urakalla sekä täällä meillä Helgan hallituksessa että epäilemättä myös tätä viestiä lukevassa päädyssä. En voi liikaa painottaa sitä, että kevät on ollut todella poikkeuksellinen ja ajanut meidät kaikki toimimaan aivan uudella tavalla. Haaga-Helialta ja Helgalta äkillinen digiloikka kuitenkin onnistui melko mukavasti ja hallitus pääsikin nopeasti kiinni tähän uudenlaiseen arkeen.

Ulospäin saattanee jossain määrin näyttää siltä, että meidän toiminnot ovat hidastuneet, kun Helgan 8 päivän Wappua ei päästy viettämään perinteiseen tapaan tai uusia tutoreita ei lähdetty kouluttamaan Kiljavalle. Kotitoimistoilta käsin hallitus on kuitenkin, työntekijät apunaan, työstänyt syksylle suunniteltuja tapahtumia eteenpäin, panostanut yhdistysten kanssa käytävään vuoropuheluun ja viestintätiimi on tehnyt valtavan paljon töitä, jotta saataisiin syyslukukaudelle uudet hienot verkkosivut.

Teimme kevätlukukaudella myös pari kyselyä, kiitos kaikille niihin vastanneille! Niiden pohjalta kirjoitettiin muutamat kannanotot. Porvoon liikenteestä löytyy blogi tästä ja kannanotto etäopiskelun vaikutuksista arkeen tästä.

Se, miten syyslukukausi starttaa on vielä hyvin epävarmaa, mutta toivon todella, että päästäisiin takaisin kampuksille kaikkien kanssa. Seuraamalla sekä Helgan että Haaga-Helian virallisia tiedotuskanavia (esim. MyNet), löydät ajankohtaisimman tiedon poikkeusolojen vaikutuksista korkeakouluumme.

Ajat ovat kummallisia, mutta toivon että kesä olisi edes sään puolesta hyvä, jotta siitä pääsisi nauttimaan, missä ikinä sitä kesää sitten viettää.

Terveisin,
Iida Tervo
Helgan hallituksen puheenjohtaja

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit