Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ESN Helgan hallitushaku vuodelle 2023 on auki!

Kulttuurien kohtaaminen, tapahtumien järjestäminen, mahdollisuus kansainvälistyä kotikampuksella. Tätä kaikkea pääset kokemaan, kun haet Helgan kansainväliseen toimintaryhmään ESN Helgaan, johon kootaan uutta hallitusta NYT.

ESN Helgaan haetaan kuutta (6) henkilöä. Haku on auki 12.12. asti. 

Roolit, joita haetaan ovat:

  • Puheenjohtaja
  • Varapuheenjohtaja
  • Viestintävastaava
  • Paikallinen edustaja
  • Tapahtumavastaava
  • Tapahtuma- ja matkavastaava

Hallituksessa saat työkokemusta, opit tiimityötaitoja ja kansainvälistyt ihan kotikampuksellasi. Toiminnassa pääset tapaamaan mahtavia ihmisiä, tutustumaan uusiin kulttuureihin ja pääset mukaan upeille Timetravelsin järjestämille matkoille. Kaiken tämän päälle saat vielä aktiivitoiminnasta opintopisteitä.

Näin pääset mukaan toimintaan.

Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen board@esn-helga fi. Kokoukseen voit tulla paikalle Pasilan kampukselle luokkaan 2201 kokoukseen maanantaina 12.12. klo 18.00 ja kerro kiinnostuksestasi pestiä kohtaan! Kokouksessa valitaan uudet toimijat vuodelle 2023.

Kuka voi hakea?

ESN Helgaan voi hakea kuka tahansa Haaga-Helian opiskelija kenellä on voimassa oleva opiskelijakunta Helgan jäsenyys. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä tulemme kouluttamaan sinut pestiisi.

Mikä on ESN?

Erasmus Student Network (ESN) on Euroopan suurin opiskelijajärjestö, joka on perustettu 1989 tukemaan opiskelijavaihtoja. ESN:llä on yli 530 paikallista järjestöä 40 maassa. ESN toimii kolmella tasolla: paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

ESN Helga on yksi Suomen ESN:n paikallisosastoista ja toimii osana ESN Finlandia. ESN:n virallinen kieli on englanti, jota käytetään toiminnassa lähes poikkeuksetta. Toiminnassamme on mukana opiskelijoita monista eri kansallisuuksista.

ESN Helgalla on itsenäinen hallitus ja hallitus päättää toiminnastaan aina vuosittain. Opiskelijakunta Helga vastaa ESN:n rahaliikenteestä ja virallisista sopimuksista. ESN Helgan toimisto on Haaga-Helian Pasilan kampuksen K1 kerroksessa. Opiskelijakunta Helgan hallitus tukee ESN Helgaa aina tarvittaessa.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit