Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helgan Wappu 2021

17.04.2021 KLO 08:00 - 01.05.2021 KLO 17:00

Helga järjestää perinteisesti pääkaupunkiseudun pisimmän vapun. Tänä vuonna Helgan 8 Päivän Wappu kestää 15 päivää. Viidentoista päivän aikana ehditään sekä juhlimaan, että seuraamaan kuntavaaleja.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään etänä vallitsevan tilanteen vuoksi. Etätoteutuksesta huolimatta edes haalarikaste ei jää välistä!

Mikä on Helgan 8 Päivän Wappu?

Helgan 8 Päivän Wappu on jokavuotinen tapahtumakokonaisuus, joka tänä vuonna kestää 15 päivää 17.4 – 1.5! Helga järjestää yhteistyössä Haaga-Helian yhdistysten kanssa 15 päivää erilaisia tapahtumia, joka huipentuu Helgan omaan Wappustriimiin.

Helgan 8 Päivän Wapun nimi on pysynyt muuttumattomana tapahtumien (ja samalla päivien) lisääntyessä aikojen saatossa. Tänä vuonna se on ennätysmäiset viisitoista päivää Helgan viidennentoista syntymäpäivän kunniaksi! Jokaiselle päivälle on oma teemansa ja tapahtuma varattu, joista Helga järjestää tänä vuonna Haalarinkastajaiset online muodossa ja 1.5 kokonaisuuden korkkaavan Wappustriimin ja koordinoi koko Wapun kokonaisuutta, jotta jokainen haagahelialainen yhdistys pääsee järjestämään oman tapahtumapäivänsä. Päivän, johon kaikki Haaga-Helian opiskelijat ja Helgalaiset pääsevät osallistumaan!

Miten Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua?
Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua lunastamalla itselleen Wappupassin ja hyödyntämällä sitä erilaisissa Wapputapahtumissa. Wappupassiin on perinteisesti merkitty leima jokaisessa tapahtumassa, mutta tänä vuonna tapahtumissa jaetaan Wappupassiin kirjattavat tapahtumakohtaiset koodit. Keräämällä kuusi (6) erilaista koodia kuudesta eri tapahtumasta pääsee lunastamaan itselleen Wapun oman Wappumerkin. Merkkejä on 4 kappaletta eri suoritusvuosien perusteella ja merkit yhdistämällä saa rakennettua yhden, ison Wappumerkkikokonaisuuden. Opiskelijoille, jotka keräävät jokaisesta tapahtumasta koodin, tullaan myöntämään Wappudiplomi!

Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijayhdistysten ja Helgan toimintaryhmien kanssa. Osa tapahtumista on ilmaisia ja osassa saattaa olla lisämaksuja. Helgan Haalarinkastajaiset myydään erikseen Wappupassin yhteydessä tänä vuonna omana suorituspassinaan, jonka suorittamalla saa itselleen “Kastettu” -merkin. Yhdistysten tapahtumat saattavat olla ilmaisia ja tapahtuman merkki silloin maksullinen.

Käy klikkaamassa itsesi osallistumaan tapahtumaan: https://fb.me/e/25EO4DUS8

Helgan 8 Päivän Wappu 2021 tapahtumat:

17.4. Atkins ry
18.4. Helgan Speksi
19.4. Helgan hyvinvointipäivä
20.4. IDS Helga
21.4. Helgan Haalarinkastajaiset
22.4. HSOY ry
23.4. Skuuppi ry
24.4. Talko ry
25.4. Sture ry
26.4. Pore ry
27.4. MyPe ry
28.4. HePo ry
29.4. ESN Helga
30.4. Hattara ry
1.5. Helgan ”Kaivarin Wappu”

Mutta miten Wappupassi ja Kastajaiset toimivat?

Wappupassi tänä vuonna tullaan lähettämään sähköpostitse, josta sen voi ladata joko itselleen tai täyttää koneella tapahtumista saaduilla koodeilla niille varatuille paikoille. Wappupassilla on mahdollista saada alennettuun hintaan lippu joistain Helgan 8 Päivän Wapun tapahtumista. Wappupassin täytettyä ja lähettämällä kuvan siitä sähköpostitse osoitteeseen wappupassi@helga.fi 02.05.2021 mennessä ansaitseen itselleen wappumerkkinsä!

Haalarinkastajais -suorituspassi koostuu tänä vuonna kuudesta tehtävästä, jotka suorittamalla ansaitsee itselleen “Kastettu” -merkin. Suorituspassin tehtävät on mahdollista suorittaa omaan tahtiinsa Helgan 8 Päivän Wapun aikana ja palauttaa kuva siitä sähköpostitse osoitteeseen wappupassi@helga.fi 02.05.2021 mennessä!

Mikä Wappustriimi?

Helga on perinteisesti järjestänyt Kaivarissa 1.5. Wapun huipentavan tapahtuman, mutta rajoitusten puitteissa tänä vuonna Helga on päättänyt järjestää kevyemmän Wapun korkkaavan tapahtuman, jossa kiitetään kaikkia osallistujia ja lopetellaan Wappu yhdessä.

Wappustriimi tullaan järjestämään 1.5 klo 10.00 eteenpäin.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Jokaista osallistujaa pyydetään huomioimaan

Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös Helgan 8 Päivän Wappu on häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat epäasiallista käytöstä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtuman järjestäjään. Helgan järjestämissä tapahtumissa on myös tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä. Myös Haaga-Helian yhdistysten toimijat on koulutettu avustamaan tällaisissa tilanteissa.
Toivotamme riemukasta Wappua kaikille!

Tiedot

Alkaa:
17.04.2021 KLO 08:00
Loppuu:
01.05.2021 KLO 17:00
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma