Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mushroom Hunt 2021 – Talko ry

24.04.2021 KLO 12:00 - 17:00

Mushroom Hunt tulee taas! Tällä kertaa sieniä etsitään ympäri Helsinkiä. The Amazing Race-tyyppisesti tehtäväsi on etsiä tie piilotettujen sienten luo vihjeiden avulla. Tähän aarteenetsintään voit osallistua kotisohvaltasi, sillä seikkailet ympäri Helsinkiä Google Mapsin avulla. Oletko valmis haasteeseen??

Tapahtuma on osa Helgan 8 päivän Wappua.

MITÄ? Talkon Vapputapahtuma Mushroom Hunt – Tehtäväsi on selkeä: etsi 10 sientä, jotka on piilotettu ympäri Helsinkiä. Sienten olinpaikkoja kuvaavat 10 eri vihjettä, jotka testaavat sinun Helsinki-tietämystäsi. Jos Helsinki-tietämyksesi ei ole hyvä, ei hätää, myös Googlen käyttö on sallittua!

MITEN? Tapahtumapäivänä, lauantaina 24.4. hostaamme Zoomia, josta saat linkin metsästykseen. Suoritat metsästyksen itsenäisesti joko yksin tai kavereiden kanssa seuraten alustalta löytyviä vihjeitä. Olemme Zoomissa apuna mahdollisten vaikeuksien sattuessa. Kun olet selvittänyt kaikkien 10 sienten olinpaikan, tulet kertomaan paikat Zoomin breakout-roomiin saadaksesi tapahtumakoodin vappupassiin. Tulemme järjestämään Zoomissa myös oheistoimintaa ja parhaiten suorittaneille osallistujille on luvassa palkintoja!

Tiedot

Päivämäärä:
24.04.2021
Aika:
12:00 - 17:00
Kotisivu:
https://fb.me/e/1njIeATnN

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma