Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hallituksen täydennyshaku

Tiedote: Täydennyshaku Helgan hallitukseen

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan edustajisto on päättänyt täydentää opiskelijakunnan hallitusta yhdellä (1) hallituksen jäsenellä. Valinta tehdään edustajiston kokouksessa 2.2.2022. Hallituksessa toimiminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

 

Kuka vain voi hakea

Helga on oppimisorganisaatio, joten aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi kannustavan tiimin tukemana. Riittää että olet kiinnostunut opiskelijakunnan toiminnasta ja valmis sitoutumaan.

Hallituslaiset työskentelevät päivisin ja iltaisin tarpeen mukaan. Tavoitteena kuitenkin on, että palaverit ja kokoukset järjestetään toimistoaikoina.

 

Monipuoliset tehtävät

Helgan prosessit jakautuvat neljään kategoriaan: Edunvalvonta, Yhteisö, Tuki ja Viestintä. Hallituksen jäsenet valitsevat itselleen mieluisia tehtäviä eri alueilta.

Kerro jo hakuvaiheessa, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat. Hallituslaiset päätyvät tekemään monia tehtäviä, joten pidäthän mielesi avoimena. Kaikkien tiimien tukena on asiantuntija.

 

Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimi edustaa opiskelijoita Haaga-Helian eri työryhmissä. Tavoitteena on parantaa koulutuksen laatua sekä opiskelijoiden olosuhteita korkeakoulussa.

Työtä tehdään tapaamalla säännöllisesti korkeakoulun johtoa sekä erilaisia sidosryhmiä, kuten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä. Vaikuttamistoimintaa tehdään paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

 

Yhteisötiimi

Yhteisötiimissä suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään yhteisöä koskevia toimintoja. Niihin sisältyvät esimerkiksi tutoreiden rekrytointi ja koulutus, Helgan tapahtumat, kerhotoiminta sekä kansainväliset toimintaryhmät IDS ja ESN.

Liikunnallinen edunvalvonta paikallisella ja valtakunnallisella tasolla kuuluu myös yhteisötiimin tehtäviin. Edunvalvontaa tehdään liikuntapalvelumme Zonen sekä Opiskelijoiden liikuntaliiton kanssa.

 

Tukitiimi

Tukitiimi suunnittelee ja toteuttaa jäsenpalveluita sekä kehittää hallintoa. Tiimille huolehtii niistä toiminnoista, jotka eivät kuulu suoraan Edunvalvonnan, Yhteisön tai Viestinnän tiimeille. 

Tällaisia prosesseja ovat muun muassa Helga Point -jäsenpalvelupisteet ja siellä myytävät tuotteet, yhteistyösopimukset, tuotetilaukset sekä kampuskummitoiminta.

 

Viestintätiimi

Viestintätiimin tehtävät ovat moninaiset. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi Helga Splash -uutiskirje, verkkosivujen ylläpitäminen, viestinnän ja brändin kehittäminen sekä Helgan toiminnasta viestiminen yhdessä prosessivastaavien kanssa.

Viestintätiimi koostuu asiantuntijasta, varapuheenjohtajasta sekä valitusta määrästä hallituslaisia.

 

Hallituksessa työskentely

Ajankäytöllisesti hallitustoiminta on verrattavissa osa-aikatyöhön. Ajoittain saatetaan tehdä myös täyttä päivää.

Toiminnasta maksetaan palkkiota, jotta hallituksen jäsenten ei tarvitsisi käydä töissä opintojen ja hallitustoiminnan lisäksi. Työmäärää arvioidaan vähintään kuukausitasolla ja palkkio suhteutetaan tehtyyn työhön.

Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi 2022. Uuden jäsenen perehdytys tapahtuu 31.1.-11.2. toimistoaikoina.

 

Hae 2.2.2022 mennessä

Voit hakea kahdella tavalla: lähettämällä hakemuksen etukäteen tai asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa 2. helmikuuta.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi edustajistolle osoitteeseen edustajisto2022@helga.fi 2.2. mennessä.

Osallistuthan edustajiston kokoukseen, vaikka lähettäisitkin hakemuksesi etukäteen. Edustajiston kokouksessa pidetään perinteisesti kyselyhetki, jossa edustajisto voi tutustua hakijoihin enemmän.

Kokous järjestetään Zoomissa. Linkki kokoukseen löytyy Helgan Facebook-tapahtumasta sekä verkkosivujen tapahtumasta täältä.

Lisätietoja hausta ja tehtävistä voit kysyä edustajiston puheenjohtajalta Minna Huurrekorvelta (minna.huurrekorpi@helga.fi) tai hallituksen puheenjohtajalta Diana Murashkinalta (diana.murashkina@helga.fi).

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit