Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee asiantuntijaa viestintään ja jäsenpalveluihin

Helga logo

Oletko asiakaspalveluhenkinen viestinnän osaaja? Ovatko muutos ja digitalisaatio sinulle ennemmin huikeita mahdollisuuksia kuin uhkia? Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii asiantuntijaa suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan opiskelijakunnan viestintää sekä digiajan asiakaspalvelua.

Digitalisaation suomien mahdollisuuksien hyödyntäminen on yksi opiskelijakunnan strategiassa määritellyistä teemakokonaisuuksista. Asiantuntija pääseekin työskentelemään tämän osa-alueen parissa ja pohtimaan, miten vastataan digiajan moderneihin tarpeisiin ja tarjotaan paras mahdollinen palvelukokemus kanavasta riippumatta.

Tehtävässään asiantuntija muun muassa vastaa asiakaspalvelun ja palvelutarjonnan kehittämisestä sekä viestinnän ja markkinoinnin koordinoinnista ja kehittämisestä.

Työhön kuuluu Helga Point -palvelupisteiden koordinointia ja järjestöhallinnon tukiprosesseja. Tehtävän tarkempi sisältö on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Edellytämme:

 • alempaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja
 • hyvää suomen sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on plussaa
 • vahvaa asiakaspalveluotetta sekä vuorovaikutustaitoja
 • viestintä- ja digitaitoja
 • taloushallinnon tuntemusta
 • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

Arvostamme:

 • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
 • aiempaa kokemusta viestinnästä
 • aiempaa kokemusta opiskelijakuntatoiminnasta tai muusta järjestötoiminnasta
 • graafista ja visuaalista osaamista
 • palvelumuotoiluosaamista
 • osaamista ja aiempaa kokemusta järjestön varainhankinnasta

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn viihtyisässä ja nuorekkaassa ympäristössä.

Asiantuntijan tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa) ja määräaikainen 17.12.2021 asti. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. Tehtävään sovelletaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta. Palkkaus on TES:n tason IV mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Minna Huurrekorpi (minna.huurrekorpi@helga.fi / +358 40 702 4554).

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen ja suosittelijoineen osoitteeseen rekry@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Asiantuntija”. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Haku on auki 8.8.2021 klo 16.00  asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 32 ja 33.

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on Haaga-Helian opiskelijoiden lakisääteinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit