Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Julia Tuuri tutoroinnin, liikunnan ja tapahtumien asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut tutoroinnin, liikunnan ja tapahtumien asiantuntijaksi Haaga-Heliasta tapahtumatuotannon restonomiksi valmistuneen Julia Tuurin. Tehtävässään Tuuri tulee työskentelemään Helgan yhteisötiimissä. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa erityisesti korostettu yhteisöllisyys, jota luodaan niin tutoroinnin, liikunnan kuin tapahtumien kautta.

”En malta odottaa työni Haaga-Helian opiskelijoiden hyvinvoinnin puolesta alkamista.
Pääsen palaamaan opiskelijakuntaan asiantuntijan roolissa ja antamaan yhteisölle
takaisin kaiken sieltä saamani ja enemmän”, Tuuri kertoo.

Tuuri siirtyy asiantuntijaksi Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry:n (OLL) puheenjohtajan tehtävistä. Aiemmin hän on muun muassa toiminut Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen varapuheenjohtajana johtaen yhteisötiimin työskentelyä. Lisäksi Tuurilla on käytännön kokemusta myös tutoroinnista sekä vahva urheiluseuratausta.

“Yhteisö on opiskelijakunnan strategiassa keskeisessä asemassa. Julialla on niin koulutustaustansa kuin monipuolisen kokemuksensa kautta osaamista jokaisesta työpöydälleen kuuluvasta kokonaisuudesta. Julia tuo opiskelijakunnan toimintaan tuoreita ideoita haagahelialaisen opiskelijayhteisön rakentamiseen ja kehittämiseen”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Julia lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Julia Tuuri aloittaa uudessa tehtävässään marraskuun lopussa.

Lisätietoja:
Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
jani.mantysaari@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit