Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ESN Helga hallituksen haku on auki

Rakastatko eri kulttuureja? Elääkö sinussa intohimo tapahtumien järjestämiseen? Oletko kiinnostunut kansainvälisestä toimintaympäristöstä? Tätä kaikkea pääset kohtaamaan, kun haet Helgan kansainväliseen toimintaryhmään ESN Helgaan, johon kootaan uutta hallitusta NYT.

ESN Helgaan haetaan kuutta (6) henkilöä. Haku on auki 8.6.-24.6. Roolit, joita ESN Helgaan haetaan ovat: Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, viestintävastaava, paikallinen edustaja, tapahtumavastaava sekä tapahtuma- ja matkavastaava.

Hallituksessa pääset oppimaan paljon hyödyllisiä taitoja sekä saat hyvää työkokemusta. Toiminnassa tulet tapaamaan mahtavia ihmisiä, tutustumaan uusiin kulttuureihin, pääset mukaan upeille Timetravelsin järjestämille matkoille sekä saat aktiivitoiminnasta opintopisteitä.

Näin pääset mukaan toimintaan.

Voit lähettää hakemuksesi etukäteen Helgan hallituksen varapuheenjohtajalle Janinalle (janina.brunfeldt@helga.fi) tai tule paikalle Pasilan kampukselle kokoukseen maanantaina 27.6. klo 18.00 ja kerro kiinnostuksestasi pestiä kohtaan! Kokouksessa valitaan uudet toimijat loppuvuodelle 2022.

Kuka voi hakea?

ESN Helgaan voi hakea kuka tahansa Haaga-Helian opiskelija kenellä on voimassa oleva opiskelijakunta Helga jäsenyys. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta sillä tulemme kouluttamaan sinut pestiisi heinäkuun lopussa. Lisäksi vähintään yksi hallituslainen pääsee mukaan Timetravelsin järjestämään KickOff koulutusviikonloppuun Haveriin elokuussa 19.-21.8.

Mikä on ESN?

Erasmus Student Network (ESN) on on Euroopan suurin opiskelijajärjestö, joka on perustettu 1989 tukemaan opiskelijavaihtoja. ESN:llä on yli 530 paikallista järjestöä 40 maassa. ESN toimii kolmella tasolla: paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

ESN Helga on yksi Suomen ESN:n paikallisosastosta ja toimii osana ESN Finlandia. ESN:n virallinen kieli on englanti, jota käytetään toiminnassa lähes poikkeuksetta, kuitenkin toiminnassamme on mukana opiskelijoita monista eri kansallisuuksista.

ESN Helgalla on itsenäinen hallitus ja hallitus päättää toiminnastaan aina vuosittain. Opiskelijakunta Helga vastaa ESN:n rahaliikenteestää ja virallisista sopimuksista. ESN Helgan toimisto on Haaga-Helian Pasilan kampuksen K1 kerroksessa. Helgan hallitus tukee ESN Helgaa heidän tarvitsemissaan taidoissa.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit