Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hae Helgan tutoriksi!

Oletko luonteeltasi aktiivinen, sosiaalinen ja yleisesti mukava tyyppi? Haluatko kerätä arvokasta esiintymiskokemusta, koota itsellesi kattavan verkoston kavereita muistakin koulutusohjelmista, ”auttaa kaveria mäessä” ja samalla saada paremman käsityksen siitä, miten koulusi ja opiskelijakuntasi toimii? Hae vertais- tai vaihtaritutoriksi 1.2.alkaen!

Helgan tutorit ovat avoimia, luotettavia ja auttavaisia; positiivista porukkaa joita uuden, vähän ujommankin opiskelijan on helppo lähestyä. Tutorit tukevat opiskelijoita opintojen alkuvaiheen informaatiotulvan aallokoissa sekä koko tutorkautensa ajan.

MITÄ TUTOROINTI ON?

Vertaistutorin tehtävä on perehdyttää aloittavia opiskelijoita koulun käytänöihin, opiskelijaelämään sekä edesauttaa ryhmän ryhmäytymisprosessissa. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden tukeminen kouluun liittyvissä ongelmissa.

Vaihtaritutorin tehtävä on tutustuttaa Haaga-Heliaan saapuvat vaihto-opiskelijat maan tapoihin ja kulttuuriin muun vertaistutorointiin liittyvän toiminnan ohella. Vaihtaritutoreilla on myös mahdollisuus päästä ESN Helgan mukaan Timetravelsin järjestämille matkoille toimimaan vaihtareiden ryhmänohjaajana.

Tutorina toimitaan yleensä vuoden ajan opastaen fukseja, toimien tärkeänä vertaistukena, sekä korkeakoulun ja opiskelijakunnan lähettiläänä. Tutorointi on 3-5 opintopisteen arvoinen kokonaisuus.Tutoroinnista saatavat opintopisteet saa raporttia vastaan, joka tehdään toimikauden lopussa.

Tutorhaku päättyy 28.2. Hakeneet saavat kutsun haastatteluun hakuajan päätyttyä ja haastattelut toteutetaan maaliskuussa.Tutoreiksi valitut osallistuvat kaksiosaiseen koulutukseen, ajankohta ilmoitetaaan myöhemmin.

Tämän lomakkeen kautta pääset hakemaan tutoriksi!

Lisätietoa hausta:

Janina Brunfeldt
Janina.brunfeldt@helga.fi
Hallitukesen varapuheenjohtaja

Jenni Könttä
Jenni.kontta@helga.fi
Hallituksen jäsen

 

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit