Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga esittää Diana Muraskinaa SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023

Helgan puheenjohtaja Diana Muraskina on Helgan ehdokas Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023

Muraskina toimii tällä hetkellä Helgan hallituksen puheenjohtajana. Tässä asemassa Diana paitsi johtaa hallitusta, myös vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnasta. Muraskina on toiminut ennen puheenjohtajuuttaan Helgan hallituksen jäsenenä sekä oman ainejärjestönsä Sture ry:n hallituksessa.

Diana Muraskina on määrätietoinen edunvalvoja ja taitava argumentoija, jonka kaikessa vaikuttamistoiminnassa keskiössä on heikomman puolustaminen. Ehdokkaaksi asettumistaan hän kommentoi näin:

“Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen ovat minulle sydämen asioita. Haluan olla sellaisen yhteiskunnan rakentamisen takana, jossa jokainen löytää itselleen turvallisen paikan olla oma itsensä.

Vallitseva maailmantilanne on madaltanut perusturvallisuuden tunnetta. Opiskelijoiden mielenterveyden haasteet ja psyykkinen kuormitus ovat lisääntyneet entistä tiukempien opiskeluvaatimusten ja toimeentulon haasteiden myötä. Meidän on opiskelijaliikkeenä vastattava näihin haasteisiin ja oltava edelläkävijä niiden korjaamisessa.”

Lisätietoja:

Ilmari Immonen
Kampanjapäällikko
ilmari.immonen@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit