Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa

Sykkiikö sydämesi koulutuksen kehittämiselle? Sytytkö sosiaalipolitiikasta? Haluatko tehdä töitä opiskelijoiden paremman huomisen eteen? Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa!

Asiantuntijan tulee tuntea ajankohtaiset korkeakouluopiskelijoita koskevat koulutus- ja sosiaalipoliittiset trendit sekä osata viestiä niistä ymmärrettävästi opiskelijakunnan luottamustoimijoille ja sidosryhmille.

Asiantuntija vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnan ja vaikuttamisen prosessien toteuttamisesta sekä pääsee kehittämään opiskelijakunnan strategian ytimessä olevaa edunvalvonta- ja vaikuttamistoimintaa.

Tehtävässään asiantuntija muun muassa kartuttaa edunvalvonnan asiantuntemusta ja levittää sitä muun organisaation käyttöön sekä tukee ja kouluttaa opiskelijakunnan luottamustoimijoita edunvalvontaan ja vaikuttamiseen liittyen. Asiantuntija toimii myös häirintäyhdyshenkilönä ja neuvoo opiskelijoita erilaisissa opintoja koskevissa ongelmatilanteissa.

Työhön kuuluu hallinnon opiskelijaedustajatoiminnan koordinointia sekä Helgan järjestämän Yhteiskunnallinen toiminta -opintokokonaisuuden suunnittelua ja järjestämistä. Tehtävän tarkempi sisältö on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Edellytämme:

  • alempaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja
  • hyvää suomen sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa
  • kokonaisymmärrystä korkeakouluopiskelijoita koskevista koulutus- ja sosiaalipoliittisista teemoista
  • vaikuttamistyön tuntemusta
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

Arvostamme:

  • ammattikorkeakouluopintoja
  • korkeakoulutuksen ja opiskelijapolitiikan laajempaa tuntemusta
  • aiempaa kokemusta opiskelijakuntatoiminnasta tai muusta järjestötoiminnasta
  • käytännön vaikuttamiskokemusta

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn viihtyisässä ja nuorekkaassa ympäristössä.

Asiantuntijan tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa) ja määräaikainen 31.8.2023 asti. Määräaikaisuuden peruste on opintovapaan sijaisuus. Työ alkaa elokuun alussa tai viimeistään syyskuun aikana. Tehtävään sovelletaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta. Palkkaus on TES:n tason IV mukainen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen ja suosittelijoineen osoitteeseen rekry@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Edunvalvonta-asiantuntija”. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Haku on auki 26.7.2022 klo 16.00 asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastattelut järjestetään elokuun ensimmäisellä viikolla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

toiminnanjohtaja Anna Laurila

anna.laurila@helga.fi

+358 45 850 4280

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit