Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Katja Silvasti viestinnän ja jäsenpalveluiden asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut viestinnän ja jäsenpalveluiden asiantuntijaksi Katja Silvastin. Hän on koulutukseltaan filosofian
maisteri ja yhteisöpedagogi.

Tehtävässään Silvasti tulee työskentelemään Helgan viestintä- ja tukitiimeissä. Hänen vastuullaan ovat opiskelijakunnan strategisista teemakokonaisuuksista viestinnän kehittäminen sekä jäsenpalveluiden digitalisaatio.

“Helga tekee merkityksellistä työtä opiskelijoiden asioiden edistämiseksi ja on mahtavaa päästä vaikuttamaan omalla osaamisellani viestinnän ja jäsenpalveluiden asiantuntijana! Odotankin innolla mitä kaikkea syksy tuo tullessaan sekä työskentelyä aktiivien ja asiantuntijoiden kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi”, Silvasti kertoo.

Silvasti on kartuttanut monipuolisesti kokemusta ja osaamista vastaavankaltaisista viestinnän ja tukipalveluiden tehtävistä korkeakoulu- sekä järjestökentältä paitsi työntekijänä myös järjestöaktiivina.

“Uskon Katjan kattavan taustan opiskelijarajapinnassa toimimisesta tuovan opiskelijakunnan viestinnän ja jäsenpalveluiden kehittämiseen uudenlaista näkökulmaa sekä tuoreita ajatuksia”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Katjan lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Katja Silvasti aloittaa uudessa tehtävässään 30. elokuuta.

Lisätietoja:
Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
jani.mantysaari@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit