Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Lisäohjausta tarjolla Exelistä ja Wordista

Helga on saanut kuluneen vuosien aikana palautetta, että opiskelijoilla on herännyt erityinen tarve saada lisäohjeistusta korkeakoulun käytössä olevista järjestelmistä. Erityisesti Excelin ja Wordin käytöstä on toivottu lisää ohjausta. Helga on tarttunut tuumasta ja rekrytoinut ATK-instituutin avustuksella opiskelijan, joka on lupautunut tuottamaan avustavaa materiaalia muille kanssaopiskelijoille.

Avustuksen toteutustavoiksi on valittu pitää 2 teemoiteltua työpajaa, jotka tullaan pitämään XX Excelistä ja XX Wordista. Toteuttajaksi valittu opiskelija puhuu suomea, sekä englantia. Työpajat pidetään Zoomissa. Työpajojen ideana on, että kuka vaan voi tulla kysymään apua itseä vaivanneeseen spesifiin ongelmaan liittyen Exceliin tai Wordin käyttöön. Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua vaan paikalle voi saapua kuka vaan.

Työpajojen lisäksi toteutettiin 4 opetusvideota. 2 videota Excelistä (toinen suomeksi ja toinen englanniksi) ja 2 videota Wordista (toinen suomeksi ja toinen englanniksi). Videot tullaan julkaisemaan Helgan verkkokoulutusalustalla.

Pähkinänkuoressa vielä:

Mitä? Lisäapua Wordissa ja Excelissä
Milloin ja missä? Videot julkaistaan Helgan verkkokoulutusalustalla ja työpajat pidetään:

Excel 21.11. klo 17:30-19:00 Zoomissa: (https://haaga-helia.zoom.us/j/69230412294)
Word 23.11. klo 08:00-9:30 (https://haaga-helia.zoom.us/j/69619429761)

PSST… Tänä vuonna lanseeratussa opintoavussa apua tarjolla myös opinnäytetyön ja ruotsin kielen kanssa. Lue lisää opintoavusta täältä: https://helga.fi/palvelusi/opintoapu/

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit