Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Opiskelijakunta Helgan edustajisto avasi kokouksessaan 28.4. mandaattihaun Helgan kattojärjestöjen ehdokkaaksi

Edustajiston kokouksessa 12. toukokuuta päätetään, ketkä asettuvat ehdolle opiskelijakunta Helgan mandaatilla SAMOKin sekä OLL:n hallituksiin vuodelle 2022. Mandaatin saaminen ei ole tae pääsystä SAMOKin tai OLL:n toimijaksi, mutta se takaa mahdollisuuden asettua ehdolle opiskelijakunta Helgan ehdokkaana. Opiskelijakunta ja sen asiantuntijat toimivat ehdokkaan tukena koko vaalikauden ajan. Ehdokkailta toivotaan aikaa ja sitoutuneisuutta vaalikauteen, jonka aikana osallistutaan esimerkiksi erilaisiin keskustelupaneeleihin, tavataan ja esittäydytään eri sidosryhmille ja käydään neuvotteluja tulevista vaaleista.

SAMOKin vuoden 2022 toimijat valitaan liittokokouksessa 28.-29.10., jolloin hallitukseen valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 3-7 muuta henkilöä. Toimikausi alkaa 1.1. ja päättyy 31.12., mutta tehtäviin perehdytetään jo joulukuun aikana. Voit lukea lisää SAMOKin toiminnasta täältä.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n uudet toimijat valitaan liittokokouksessa 10.-11.11. Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, yhdestä kahteen varapuheenjohtajaa ja korkeintaan kaksi hallituksen jäsentä. Hallituksen toimikausi on 1.1. – 31.12., jota ennen uudet toimijat perehdytetään. Voit lukea lisää OLL:n toiminnasta täältä.

Mandaatin hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus Helgan edustajistolle sähköpostitse (edustajisto@helga.fi) tai asettumalla ehdolle kokouksessa 12.5. Hakijan tulee olla opiskelijakunta Helgan jäsen sekä sitoutua sen arvoihin ja poliittiseen ohjelmaan.

Lisätietoa:
Nelli Pihlasviita, asiantuntija, edunvalvonta ja vaikuttaminen
nelli.pihlasviita@helga.fi

 

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit