Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga 16 Vuosijuhla

Kutsu

Tervetuloa juhlistamaan 16-vuotiasta Helgaa!

Meillä on ilo kutsua kaikki juhlistamaan Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan 16-vuotisvuosijuhlia lauantaina 26.11.2022.

Juhlallisuudet alkavat klo 17.00 cocktail-tilaisuudella, jossa vierailla on mahdollisuus esittää tervehdyksiä, jonka jälkeen siirrymme klo 18.00 alkavaan iltajuhlaan. Vuosijuhlat järjestetään osoitteessa Ensi Linja 1, 00530 Helsinki.

Iltajuhlan päätyttyä juhlat jatkuvat Apollo Night Clubissa, joka toimii virallisena jatkopaikkana vuosijuhlakansalle. Vuosijuhlien silliaamiainen vietetään sunnuntaina 27.11.2022. klo 12.00 alkaen Allianssi-talolla osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Juhlien illalliskortin hinta on jäsenelle 80,00€ (ei-jäsen 95,00€, kannatuslippu 150,00€) sisältäen iltajuhlan sekä jatkot. Juhlien silliaamiaisen hinta vuosijuhlaosallistujille on 3,00€. Jos haluat osallistua silliksille, mutta et ole osallistunut vuosijuhlille, voit ostaa sillislipun hintaan 10,00 €. Lipun voit ostaa tämän linkin kautta.

Kutsuvieraiden ilmoittautuminen juhliin aukeaa 5.9. ja sulkeutuu 27.10. klo 18.00. Kaikille avoin lipunmyynti aukeaa 28.10. ja sulkeutuu 4.11.

Aikataulu

16:30 Ovet aukeavat, Ensi Linja 1, 00530 Helsinki 

17:00 Cocktail-tilaisuus alkaa

17:15 Tervehdyspuheenvuorot

18:00 Iltajuhla

23:30 Juhla loppuu ja siirrymme Apollo Night Clubiin, Mannerheimintie 16, 00100 Helsinki


Seuraavana päivänä

12:00 -> Silliaamiainen, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki (Allianssi-talo)

Vuosijuhlaetiketti

Pukukoodina toimii tumma puku, tai ilta/juhlapuku. Etiketin mukaisesti iltapukuun yhdistetään hartiahuivi, sekä olkahihnaton laukku. Pitkät hiukset tulee olla kiinni.

Akateemiset kunniamerkit kuuluvat vuosijuhlien asuun. Puvun tai frakin kanssa nauhat kulkeutuu oikealta olkapäältä alas vasemmalle, iltapuvussa ruusukkeena vasemmalla rintapielessä niin, ettei nauha kosketa paljasta ihoa.

Menu

Kaikki ruoka on pähkinätöntä

Alkuruoka

Savulohimoussea makealla saaristolaisleivällä

Mätitoast

Versosalaatti

Tillivinaigrette

Vaihtoehtona, LAKTOOSITON

Kultajuuri-luomuchevremousseleivos

Versosalaatti

Krassivinaigrette

(saatavana myös vegaaninen versio)

 

Pääruoka, LAKTOOSITON GLUTEENITON

Paahdettua luomuhärän sisäfileet

Pariisinperunat 

Marsalaviinikastike

Kauden hunajaisia vihanneksia

 

Vaihtoehtona, LAKTOOSITON GLUTEENITON

Grillattua artisokkatäytteistä portobelloa

Pariisinperunat 

Parmesankastike

Kauden hunajaisia vihanneksia

(saatavana myös vegaaninen versio)

 

Jälkiruoka, LAKTOOSITON GLUTEENITON

Passion-pavlova

Kahvi, haudutettu tee

(saatavana myös vegaaninen versio)

Tilasta

Tila on esteetön. Juhlasalikerroksessa on invavessa. Mikäli olet tulossa pyörätuolilla, olethan yhteydessä meihin, jotta osaamme avustaa sinut K-kerroksesta hissillä juhlasaliin.

Jokaiselle on juhlassa nimetty paikka pöydässä. Oman paikkasi löydät seinällä olevasta pöytäkartasta. Mikäli tulet yhdessä tutun kanssa, voit ilmoittaa istumatoiveen ilmoittautumislomakkeessa, jolloin pyrimme istuttamaan tutut lähekkäin. 

Juhlapaikalla on vartioimaton narikka. Jätä ulkovaatteet narikkaan, mutta pidä arvotavarat mukanasi taskussa tai laukussa.

Häryistä

Tapahtumassa toimii 2 häirintäyhdyshenkilöä. Voit olla heihin yhteydessä tapahtuman aikana ja kertoa kokemastasi häirinnästä. Jos et halua tapahtuman aikana puhua asiasta tai saat tietää häirinnästä myöhemmin, voit kertoa meille myös ottamalla yhteyttä Asiantuntija Apu -lomakkeen kautta. Ottamalla yhteyttä varmistat, että tapaukset tulevat tietoon ja niihin voidaan puuttua. Yhteystietoja ei ole pakko jättää, voit myös kommentoida ilman niitä!

Häirintäyhdyshenkilöinä tilaisuudessa toimivat Helgan hallituksen jäsenet Jenni Könttä ja Emil Aalto.