Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Eppu Åberg on valittu Helgan toiminnanjohtajaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut kokouksessaan 20. heinäkuuta Eppu Åbergin uudeksi toiminnanjohtajaksi.

Eppu Åberg on valmistunut liiketalouden tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulusta syventävinä opintoinaan markkinointi, tapahtumat, sponsorointi, johtaminen. Åbergilla on pitkä järjestöhistoria muun muassa opiskelijakunta TUOn luottamustoimista, Tradenomiopiskelijoiden puheenjohtajana toimimisesta sekä viimeisimpänä Akavan opiskelijoiden varapuheenjohtajana toimimisesta.

”On aivan mahtavaa päästä aloittamaan Helgan uutena toiminnanjohtajana! Olen jo pitkään tehnyt työtä opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden edunvalvonnan eteen ja odotan innolla, että pääsen jatkamaan tätä työtä myös Haaga-Heliassa.” kommentoi vastavalittu toiminnanjohtaja Eppu Åberg.

Toiminnanjohtaja pääsee visioimaan tulevaa, analysoimaan erilaisia skenaarioita ja määrittelemään kehittämistyön suuntaviivoja yhteistoiminnallisesti osallistaen, sillä tänä vuonna on opiskelijakunnan uuden strategian ensimmäinen toteutusvuosi. Varainhankinta sekä opiskelijakunnan jäsenilleen tuottama lisäarvo ovat muita olennaisia uuden toiminnanjohtajan työpöydälle tulevia kokonaisuuksia järjestöjohtamisen ohella.

“Åberg vakuutti meidät osaamisellaan ja kokemuksellaan järjestökentältä sekä idearikkailla näkemyksillään opiskelijakunnan kehityksen suhteen. Uskomme, että Epulla on kaikki edellytykset opiskelijakuntamme strategiseen johtamiseen ja että hän tuo Helgaan uusia tapoja kehittää toimintaamme eteenpäin. ”, pohtii opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Janina Brunfeldt.

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 21.8.2023.

Lisätietoja
Janina Brunfeldt
hallituksen puheenjohtaja
janina.brunfeldt@helga.fi
+358 40 702 4554

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit

Blogi: Elämäni ensimmäiset EU-vaalit

Itselläni ja monella muulla opiskelijalla on edessä ensimmäinen kerta käyttää ääntä. Ensimmäinen kerta käyttää ääntä nimittäin EU-vaaleissa ja...