Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helgan 8 Päivän Wappu 2022

18.04.2022 - 01.05.2022

Helga järjestää perinteisesti pääkaupunkiseudun pisimmän vapun. Tänä vuonna Helgan 8 Päivän Wappu kestää 14 päivää. Neljäntoista päivän aikana ehditään sekä juhlimaan että seikkailemaan! 

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen live tapahtumana!

Mikä on Helgan 8 Päivän Wappu?

Helgan 8 Päivän Wappu on jokavuotinen tapahtumakokonaisuus, joka tänä vuonna kestää 14 päivää ajalla 18.4 – 1.5. Helga järjestää yhteistyössä Haaga-Helian yhdistysten kanssa 14 päivää erilaisia tapahtumia, joka huipentuu Helgan omaan Kaiwarin Wappu tapahtumaan! 

Helgan 8 Päivän Wapun nimi on pysynyt muuttumattomana tapahtumien (ja samalla päivien) lisääntyessä aikojen saatossa. Tänä vuonna se on 14 päivää. Jokaiselle päivälle on oma tapahtuma varattu, joista Helga järjestää tänä vuonna kaksi yllätystapahtumaa 20.-21.4., Haalarinkastajaiset 26.4, ja tapahtuman hupennuksen 1.5. Kaivarin Wapun Kaivopuistossa. Kaiwarin Wapussa on tiedossa maukkaita tarjoiluja, iloista hengailua ja pienimuotoista ohjelmaa.

Tämän lisäksi, Helga koordinoi koko Wappu kokonaisuutta, jotta jokainen haagahelialainen yhdistys pääsee järjestämään oman tapahtumapäivänsä. Päivän, johon kaikki Haaga-Helian opiskelijat ja Helgalaiset pääsevät osallistumaan!

Miten Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua?

Helgan 8 Päivän Wappuun voi osallistua lunastamalla itselleen Wappupassin ja hyödyntämällä sitä erilaisissa Wapputapahtumissa. Wappupassiin on perinteisesti merkitty leima jokaisessa tapahtumassa. Keräämällä kuusi (6) erilaista leimaa kuudesta eri tapahtumasta pääsee lunastamaan itselleen Wapun oman Wappumerkin. Merkkejä on 4 kappaletta eri suoritusvuosien perusteella ja merkit yhdistämällä saa rakennettua yhden, ison Wappumerkkikokonaisuuden. Opiskelijoille, jotka keräävät jokaisesta tapahtumasta leiman, tullaan myöntämään lisäksi Wappudiplomi!

Helgan 8 Päivän Wappu järjestetään yhteistyössä Haaga-Helian opiskelijayhdistysten ja Helgan toimintaryhmien kanssa. Osa tapahtumista on ilmaisia ja osassa saattaa olla lisämaksuja. 

Wappupassit ovat myynnissä Kide.appissa 18.3. alkaen kello 13:00. Alla myynnissä olevat Wappupassit: 

  1. Wappupassi VIP  (Sisältää Wappupassin, Haalarinkastajaiset ja Haalarinkastajaisten jatkolipun). Vain Helgan jäsenille, 15€ 
  2. Wappupassi Premium (Sisältää Wappupassin, Haalarinkastajaiset ja Haalarinkastajaisten jatkolipun) Ei jäsenille, 30€ 
  3. Wappupassi Standard (Sisältää Wappupassin), Jäsenille 8€ ja Ei-jäsenille 16€

Lisäksi, myynnissä erikseen liput: 

  1. Haalarinkastajaiset + jatkolippu (sisältää Haalarikastajaisten jatkolipun) Jäsenille 10€ ja Ei-jäsenille 20€
  2. Haalarikastajaisten jatkolippu, Jäsenille 4€ ja  Ei-jäsenille 8€

Löydät liput tästä

Helgan 8 Päivän Wappu 2022 tapahtumat:

18.4. Atkins – LVL UP

19.4. IDS – Pizza Park SitSit

20.4. Helgan Leffailta!

21.4.  Helgan Peli-ilta!

22.4. ESN – Olympics 

23.4. Talko – Mushroom Hunt

24.4. Sture – Kallion Korkkaus

25.4. Pore – GastroAppro

26.4. HAALARINKASTAJAISET (Helga)

27.4. HSOY – Paluu leikkikentille

28.4. Hepo – Music Genre sitä

FRI 29.4. Skuuppi – Fotoralli

SAT 30.4. Hattara – Runaway Train

SUN 1.5. KAIVARIN WAPPU (Helga)

Miten Wappupassi ja Kastajaiset toimivat?

Wappupassilla on mahdollista saada alennettuun hintaan lippu Helgan 8 Päivän Wapun tapahtumiin. Wappupassin voi palauttaa täytettynä Helgan Kaiwari Wapussa ja ansaita itselleen wappumerkin!

Osallistumalla 26.4. haalarikastajaisiin voit ansaita itsellesi “Kastettu” -merkin. “Haalarinkastajaiset olivat aikanaan opiskelijahaalareiden virallinen kastetilaisuus, jossa opiskelijat kirmaisivat haalarivalan jälkeen kastamaan haalarinlahkeensa itämereen ja saivat täten virallisen käyttöoikeuden haalareilleen.”

Jokaista osallistujaa pyydetään huomioimaan

Kuten kaikki muutkin Helgan tapahtumat, myös Helgan 8 Päivän Wappu on häirintä- ja kiusaamisvapaa tapahtuma. Tämä tarkoittaa, että minkäänlainen häirintä, kiusaaminen, nöyryyttäminen tai muu epäasiallinen käytös ei ole hyväksyttävää. Mikäli kuitenkin näet tai kohtaat
epäasiallista käytöstä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä meihin tai tapahtuman järjestäjään.

Helgan järjestämissä tapahtumissa on myös tapahtumakohtaiset häirintäyhdyshenkilöt, joihin voit olla yhteydessä. Myös Haaga-Helian yhdistysten toimijat on koulutettu avustamaan tällaisissa tilanteissa.

Lisätietoa tapahtumasta ja Wappupassista tulossa myöhemmin lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.  

Toivotamme riemukasta Wappua kaikille!

Tiedot

Alkaa:
18.04.2022
Loppuu:
01.05.2022
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Helsinki
HELSINKI, Suomi + Google Map