Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee 2-3 harjoittelijaa syksylle 2022

Opiskelijakunta Helga hakee syyskaudeksi harjoittelijoita parantamaan Haaga-Helian opiskelijoiden yhteisöllisyyttä sekä monipuolistamaan Helgan tapahtumatarjontaa. Harjoittelijoiden työtehtäviin tulee sisältymään lisäksi Self Hack -tapahtuman tuottaminen sekä hyvinvointia tukevaa viestintää.

 

Haettavat harjoittelijaprofiilit sekä suunnitellut työtehtävät:

 1. Tapahtumakoordinaattoriharjoittelija
  • Harjoittelijan tehtävänä on järjestää Haaga-Helian opiskelijakunta Helgalle uusia (päihteettömiä) tapahtumia sekä tukea nykyisten tapahtumien järjestämistä osana yhteisötiimiä
  • Työtehtävät sisältävät  viestintää sekä tapahtumabudjetoinnissa avustamista
 2. Viestintäharjoittelija
  • Harjoittelijan tehtävänä on tuottaa yhteisöllisyyttä sekä hyvinvointia tukevaa viestintämateriaalia osana viestintätiimiä
  • Sisältää mm. kuvan, videon ja tekstin tuottamista 
 3. Self Hack -tuottajaharjoittelija
  • Self Hack on eräänlainen elämänhallinnan hackathon, jonka kautta opiskelija saa työkaluja juuri omaan arkeensa korkeakouluopiskelijana, millä on suoraan vaikutusta myös opiskelukykyyn. Self Hack järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2021. 
  • Harjoittelijan tehtävänä on tuottaa Self Hack -tapahtuma Haaga-Helian opiskelijoille yhdessä edunvalvonnanasiantuntijan kanssa
  • Sisältää tapahtuman suunnittelua, viestintää, käytännön toteutuksen sekä fasilitoinnin tapahtumapäivänä (Helga kustantaa fasilitointikoulutuksen)

Arvostamme:

 • Halua ideoida uutta sekä aktiivista työotetta
 • Kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin tiimissä
 • Aiempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä / viestinnästä

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen harjoittelun nuorekkaassa työympäristössä. Harjoittelijalla on tukena Helgan muu porukka ja emme etsi valmista osaajaa – into oppia ja tehdä on tärkeintä! 

Harjoittelun kesto on noin 1,5 – 5 kk ja se voidaan toteuttaa joko täyspäiväisenä (37,5h/vko) tai osa-aikaisena valittavien henkilöiden toiveiden mukaan. Harjoittelun ajoitus on neuvoteltavissa, mutta aloituksen tulisi olla mielellään elokuun aikana tai viimeistään syyskuun alussa. Tarjoamme joustavaa etätyömahdollisuutta, vaikka harjoittelu osin sijoittuu pääkaupunkiseudulle. Harjoittelijoille maksetaan korvausta 1 000 euroa kuukaudessa (täysillä tunneilla). 

Harjoittelu on osa Helia-säätiön rahoittamaa “Helga opiskelijahyvinvoinnin edistäjänä” -projektia sekä Self Hack -hanketta. 

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Harjoittelija”.  Voit ilmaista jo hakemusvaiheessa mikä harjoittelijaprofiili erityisesti kiinnostaa sinua. Ilmoita myös minkä pituisen harjoittelujakson haluat. Lopullinen harjoittelu ja työtehtävät voivat kuitenkin olla yhdistelmä erilaisten profiilien alaisia työtehtäviä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa
toiminnanjohtaja Anna Laurila
anna.laurila@helga.fi
+358 45 850 4280

Haku on auki 16.6.2022 asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 25, mutta osa haastatteluista saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana. 

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on Haaga-Helian opiskelijoiden lakisääteinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit