Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee harjoittelijaa kevätkaudelle

Opiskelijakunta Helga hakee kevätkaudeksi harjoittelijaa tekemään viestintää mm. eduskuntavaaleista, tuomaan näkyväksi opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia  sekä  osaksi yhteisötiimiä. Harjoittelun kesto on noin 3 kuukautta ja se voidaan toteuttaa joko täyspäiväisenä (37,5h/vko) tai osa-aikaisena valittavan henkilön toiveiden mukaan. Toivottu harjoittelun aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta viimeistään helmikuun loppupuolella. 

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:

  • Vaikuttamisviestinnän tekemistä eduskuntavaaleista yhdessä edunvalvontatiimin kanssa
  • Edunvalvontaviestinnän toteuttamista yhdessä viestintätiimin kanssa
  • Työajan mahdollistaessa: Matalan kynnyksen tapahtumien järjestäminen Haaga-Helian opiskelijoille
  • Muut esihenkilön määräämät tehtävät

Arvostamme:

  • Halua ideoida uutta sekä aktiivista työotetta
  • Kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin tiimissä
  • Aiempaa kokemusta viestinnästä
  • Suomen- ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen harjoittelun nuorekkaassa työympäristössä. Harjoittelijalla on tukena Helgan edunvalvonta-, yhteisö- sekä viestintätiimi ja emme etsi valmista osaajaa – into oppia ja tehdä on tärkeintä! Tarjoamme joustavaa etätyömahdollisuutta, vaikka harjoittelu osin sijoittuu pääkaupunkiseudulle. Harjoittelu toivottu aloitusaika on helmikuun puolivälissä  ja kesto noin 3 kk riippuen viikkotyötuntien määrästä sekä valittavan henkilön toiveista. Olemme kuitenkin joustavia aloituksen suhteen. Harjoittelijalle maksetaan korvausta 1 000 euroa kuukaudessa (täysillä tunneilla). 

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Harjoittelija”. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anna Laurila (anna.laurila@helga.fi /+358 45 850 4280).

Haku on auki 8.2.2023 klo 12.00  asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastatteluja järjestetään jo hakuajan ollessa käynnissä.

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on Haaga-Helian opiskelijoiden lakisääteinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit