Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

HELGA HAKEE OPISKELIJAEDUSTAJIA HAAGA-HELIAN HALLINTOON

halloped

Haluatko vaikuttaa korkeakoulusi asioihin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä tarjolla on opiskelijaedustajan paikkaa Haaga-Helian maksullisessa tutkintokoulutuksen stipenditoimikunnassa. 

Mikäli mielenkiintosi herää, täytäthän hakulomakkeen 25.1.2022 klo 17.00 mennessä osoitteessa: https://opku.lime-forms.se/forms/9FwP4N83rsHkNYwYKN8k. Hakea voi myös edustajiston kokouksessa kohdan käsittelyn aikana. 

Edustajisto valitsee hallinnon opiskelijaedustajan Haaga-Helian maksullisen tutkintokoulutuksen stipenditoimikuntaan kokouksessa 25.1.2022. 

Mikäli hakijoita ei saada tarpeeksi, voidaan hakuaikaa jatkaa. Varmista kuitenkin ehdokkuutesi hallinnon opiskelijaedustajaksi hakemalla varsinaisen hakuajan puitteissa. Edustajaksi valitaan yksi (1) varsinainen jäsen, ei varajäsentä. 

On toivottavaa, että kykenet sitoutumaan hakemaasi luottamustehtävään koko toimikauden ajaksi. Toimikausi on toistaiseksi voimassa oleva. 

Valinnoista ilmoitetaan opiskelijakunnan virallisilla tiedotuskanavilla sekä hakijoille henkilökohtaisesti. Nimet tiedotetaan myös Haaga-Helialle.

Haussa noudatetaan opiskelijakunnan johto- ja hallintosääntöä.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat Helgan edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijalta: (teemu.virtanen@helga.fi).

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit