Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helga hakee tapahtumaharjoittelijaa

Opiskelijakunta Helga hakee kevätkaudeksi tapahtumakoordinaattoriharjoittelijaa parantamaan Haaga-Helian opiskelijoiden yhteisöllisyyttä sekä monipuolistamaan Helgan tapahtumatarjontaa. Harjoittelun kesto on noin 2 -3 kk ja se voidaan toteuttaa joko täyspäiväisenä (37,5h/vko) tai osa-aikaisena valittavan henkilön toiveiden mukaan.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:

  • Matalan kynnyksen (päihteettömien) tapahtumien järjestäminen Haaga-Helian opiskelijoille
  • Järjestettävien tapahtumien viestintämateriaalien teko
  • Muut esihenkilön määräämät tehtävät

Arvostamme:

  • Halua ideoida uutta sekä aktiivista työotetta
  • Kykyä tehdä töitä niin itsenäisesti kuin tiimissä
  • Aiempaa kokemusta viestintämateriaalien teosta
  • Kykyä budjetoida sekä ymmärrystä tapahtumajärjestämisestä

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen harjoittelun nuorekkaassa työympäristössä. Harjoittelijalla on tukena Helgan yhteisö- sekä viestintätiimi ja emme etsi valmista osaajaa – into oppia ja tehdä on tärkeintä! Tarjoamme joustavaa etätyömahdollisuutta, vaikka harjoittelu osin sijoittuu pääkaupunkiseudulle. Harjoittelu alkaa huhtikuun alussa ja kestää noin 2-3 kk riippuen viikkotyötuntien määrästä sekä valittavan henkilön toiveista. Olemme kuitenkin joustavia aloituksen suhteen. Harjoittelijalle maksetaan korvausta 1 000 euroa kuukaudessa (täysillä tunneilla). Harjoittelu on osa Helia-säätiön rahoittamaa “Helga opiskelijahyvinvoinnin edistäjänä” -projektia.

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen osoitteeseen rekry@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Harjoittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anna Laurila (anna.laurila@helga.fi /+358 45 850 4280).

Haku on auki 17.3.2022 klo 16.00 asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 12.

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on Haaga-Helian opiskelijoiden lakisääteinen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit