Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Helgan Diana Muraskina valittu SAMOKin varapuheenjohtajaksi vuodelle 2023

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin 27. varsinainen liittokokous järjestettiin 27.-28.10.2022 Tampereella. Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen puheenjohtaja Diana Muraskina valittiin liiton varapuheenjohtajaksi toimikaudelle 2023.

“Olen erittäin kiitollinen liittokokouksen minulle suomasta luottamuksesta. Opiskelijat ja opiskelijakunnat ovat tulevaisuuden suunnannäyttäjiä yhteiskunnassa ja korkeakouluissa. Opiskelijakunnille tulee turvata riittävä rahoitus, jotta ne voivat tehdä ammattikorkeakouluopiskelijoiden edunvalvontaa riittävillä resursseilla. Ensi vuoden eduskuntavaalit ovat tärkeä vaikuttamisen paikka, mutta työ ei lopu vaalipäivään. Toimintakaudet ylittävän, pitkäjänteisen työn opiskelijaliikkeen ja erityisesti opiskelijakuntien aseman parantamiseksi on oltava liiton päämäärä nyt ja tulevaisuudessa.” – Muraskina linjaa näkemyksiään.

Liiton puheenjohtajaksi valittiin Joonas Soukkio Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TAMKOsta. Hallituksen jäseniksi valittiin Halla Kokkonen (O’Diako), Minni Takala (KAAKKO), Adel Rizvi (Metka), sekä Oona Pappila (SAVOTTA).

Helga onnittelee lämpimästi Dianaa ja kaikkia valittuja!

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit