Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Teemu Virtanen edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi fysiikkaa Oulun yliopistossa opiskelevan Teemu Virtasen.

Tehtävässään Virtanen tulee työskentelemään Helgan edunvalvontatiimissä. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa erityisesti korostettu edunvalvontatyön kehittäminen niin korkeakoulu- kuin kuntatasolla.

On mahtava päästä tekemään merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä edunvalvonnan ja vaikuttamisen parissa. Odotan innolla opiskelijakunnan toimijoihin ja aktiiveihin tutustumista”, Virtanen kertoo.

Virtanen on aiemmin toiminut muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäsenenä sekä Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut kuluvalla toimikaudella OYYn edustajiston puheenjohtajana. Virtanen on tehtävissään kartuttanut monipuolisesti kokemusta ja osaamista politiikan eri tasoilta.

“Olemme viime vuosina painottaneet opiskelijakunnan toiminnassa yhä enemmän opiskelijoiden hyvinvointia. Teemu on hyvinvointipolitiikan osaaja, joten uskon hänellä olevan paljon annettavaa etenkin tällä osa-alueella”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Teemun lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Teemu Virtanen aloittaa uudessa tehtävässään 16. syyskuuta.

Lisätietoja:
Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
jani.mantysaari@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit