Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Hae SAMOK mandaattia

Edustajiston kokouksessa 21.9. päätetään, ketkä asettuvat ehdolle opiskelijakunta Helgan mandaatilla SAMOKin hallitukseen vuodelle 2023. Mandaatin saaminen ei suoraan tarkoita, että hakija pääsisi liiton toimijaksi, mutta se takaa mahdollisuuden asettua ehdolle Helgan ehdokkaana. 

Opiskelijakunta ja sen asiantuntijat toimivat ehdokkaan tukena koko vaalikauden ajan. Tämän lisäksi ehdokkaalle nimetään kampanjapäällikkö, joka toimii hänen oikeana kätenään. Ehdokkailta toivotaan aikaa ja sitoutuneisuutta koko vaalikauteen, jonka aikana esimerkiksi osallistutaan erilaisiin keskustelupaneeleihin, tavataan ja esittäydytään eri sidosryhmille sekä käydään neuvotteluja tulevista vaaleista.

SAMOKin vuoden 2023 toimijat valitaan liittokokouksessa lokakuussa, jolloin SAMOKin hallitukseen valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 3-7 hallituksen jäsentä. Toimikausi alkaa 1.1. ja päättyy 31.12., mutta tehtäviin perehdytetään jo joulukuun aikana. Voit lukea lisää SAMOKin toiminnasta täältä.

Voit hakea Helgan mandaattia lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen Helgan edustajistolle sähköpostitse (edustajisto2022@helga.fi) tai asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa 21.9. Tulethan myös paikalle kokoukseen Pasilan isoon auditorioon klo 17.00.  Hakijan tulee olla Helgan jäsen sekä sitoutua noudattamaan Helgan arvoja ja poliittista ohjelmaa. SAMOK:in viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit