Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Haetaan ATK-osaajaa palkkiota vastaan

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga hakee innokasta ATK-osaajaa tukemaan muiden Haaga-Helian opiskelijoiden ATK-taitoja. Projekti toteutetaan syyskautena 2022 ja se on osa ATK-instituutin rahoittamaa hanketta.

Mitä hakijalle tarjotaan:

Helgan työntekijöiden, sekä luottamustoimijoiden tuki projektin aikana

-Mahdollisuus räätälöidä oma työaikansa, kuitenkin niin että sovitut määräajat toteutuvat

-Etätyö mahdollisuus

-Korvausta maksetaan 850 euroa. 

Mitä hakijalta halutaan:

-Videomateriaalia yleisimmistä Office 365 alustojen käytöstä englannin ja suomen kielellä. Opiskelijoiden pyynnöstä erityisesti Word ja Excel alustoilla kaivataan tukea. Videoiden on tarkoitus tukea Haaga-Helian kurssien sisältöä, joten osaathan näyttää/ohjeistaa excelissä esimerkiksi pivot taulukkoja, filttereiden käyttöä ja yksinkertaisten laskukaavakkeiden käyttöä. Wordissa sisällön tulisi ensisijaisesti keskittyä Haaga-Helian raportointiohjeisiin, eli mm. siihen miten sisennetään tekstiä, miten merkitään lähteitä ja miten tehdään väliotsikoita/otsikoita. Sisällöistä on mahdollista keskustella ja niitä voidaan räätälöidä valittavan henkilön mukaan.

-Kaksi ”Live” työpajaa, joihin opiskelijoilla on mahdollisuus tulla kysymään apua ja neuvoja reaaliajassa.

 

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää  osoitteeseen julia.tuuri@helga.fi  Kirjoita sähköpostin otsikkoriville ”ATK- osaaja”.  

Haku on auki 4.9.2022 asti. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 36 ja tehtävän aloitus alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Projektissa tuotettavien videomateriaalien tulee olla valmiina viimeistään 31.10.2022 ja työpajat tulee olla pidettynä 30.11.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yhteisöasiantuntija Julia Tuuri julia.tuuri@helga.fi

 

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit