Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Kalle Tuunanen edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut kokouksessaan 9.8.2022 Kalle Tuunasen uudeksi edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa erityisesti korostettu edunvalvontatyön kehittäminen. Lisäksi Tuunanen vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnan koordinoinnista sekä kehittämisestä ja hallinnon opiskelijaedustajien perehdyttämisestä.

“Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään Haaga-Helialaisten opiskelijoiden yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja hyvinvoinnin edistämiseksi”, Tuunanen kertoo.

Kalle Tuunanen on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta sosionomiksi ja Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Hänellä on käytännön työkokemusta muun muassa Tampereen kaupungin hankeprojekteista ja sosiaaliohjauksesta.

“Tuunanen vakuutti erityisesti sosiaalipoliittisella osaamisellaan sekä valmiuksilla toteuttaa entistä vaikuttavampaa toimintaa kuntatasolla. Tuunasen vahvuutena oli erityisesti kyky kohdata opiskelija ja hänen huolensa sekä toimia opiskelijoiden äänitorvena. Kallen ajatukset mm. yhdenvertaisuuden edistämiseen varmasti tukevat koko haagahelialaisen yhteisön kehittymistä ja odotamme innolla kun saamme Kallen osaksi Helgaa”, iloitsee toiminnanjohtaja Anna Laurila.

Helgan toimiston väki toivottaa Kallen lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Kalle Tuunanen aloittaa uudessa tehtävässään 30. elokuuta.

Lisätietoja:
Anna Laurila
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
anna.laurila@helga.fi

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit