Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Täydennyshaku Helgan hallitukseen on auki!

Vuoden 2022 hallitusta täydennetään ja uusi hallituksen jäsen valitaan edustajiston kokouksessa 21.9.2022. Toimikausi kestää vuoden 2022 loppuun. Haemme hallitukseen yhtä uutta hallituksen jäsentä.

Julkaisemme lisätietoja kokouksesta hieman lähempänä ajankohtaa. Tiedotteen lopusta voit lukea lisää Helgan toiminnasta ja siitä, mitä Helgassa oikein tehdään. Lisätietoa hausta ja tehtävistä antaa edustajiston puheenjohtaja Minna Huurrekorpi, minna.huurrekorpi@helga.fi sekä hallituksen puheenjohtaja Diana Murashkina, diana.murashkina@helga.fi.

Hakeminen

Suosittelemme hakemaan etukäteen toimittamalla kirjallisen vapaamuotoisen hakemuksen edustajistolle osoitteeseen edustajisto2022@helga.fi. Hakemukset tulee toimittaa ennen 21.9.2022 kokousta. Voit myös hakea asettumalla ehdolle edustajiston kokouksessa. On tapana, että hallitukseen hakeville pidetään edustajiston kokouksessa pieni kyselyhetki, jossa edustajistolla on mahdollisuus tutustua hakijoihin enemmän ja he saavat mahdollisuuden esittää hakijoille erilaisia kysymyksiä. Kokouksessa kannattaakin siis olla paikalla!

Kuka vain voi hakea

Helga on oppimisorganisaatio, joten aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi kannustavan tiimin tukemana. Riittää, että olet kiinnostunut opiskelijakunnan toiminnasta ja valmis sitoutumaan.

Hallituslaiset työskentelevät päivisin ja tarpeen mukaan myös iltaisin. Tavoitteena kuitenkin on, että palaverit ja kokoukset järjestetään toimistoaikoina.

Monipuoliset tehtävät

Helgan prosessit jakautuvat neljään kategoriaan: Edunvalvonta, Yhteisö, Tuki ja Viestintä. Hallituksen jäsenet valitsevat itselleen mieluisia tehtäviä eri alueilta. Tässä täydennyshaussa valittu hallituksen jäsen tulee työskentelemään eniten viestinnän kanssa.

Kerro jo hakuvaiheessa, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat. Hallituslaiset päätyvät tekemään monia tehtäviä, joten pidäthän mielesi avoimena. Kaikkien tiimien tukena on asiantuntija.

Edunvalvontatiimi

Edunvalvontatiimi edustaa opiskelijoita Haaga-Helian eri työryhmissä. Tavoitteena on parantaa koulutuksen laatua sekä opiskelijoiden olosuhteita korkeakoulussa.

Työtä tehdään tapaamalla säännöllisesti korkeakoulun johtoa sekä erilaisia sidosryhmiä, kuten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjä. Vaikuttamistoimintaa tehdään paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Yhteisötiimi

Yhteisötiimissä suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään yhteisöä koskevia toimintoja. Niihin sisältyvät esimerkiksi tutoreiden rekrytointi ja koulutus, Helgan tapahtumat, kerhotoiminta sekä kansainväliset toimintaryhmät IDS ja ESN.

Liikunnallinen edunvalvonta paikallisella ja valtakunnallisella tasolla kuuluu myös yhteisötiimin tehtäviin. Edunvalvontaa tehdään liikuntapalvelumme Zonen sekä Opiskelijoiden liikuntaliiton kanssa.

Tukitiimi

Tukitiimi suunnittelee ja toteuttaa jäsenpalveluita sekä kehittää hallintoa. Tiimille huolehtii niistä toiminnoista, jotka eivät kuulu suoraan Edunvalvonnan, Yhteisön tai Viestinnän tiimeille.

Tällaisia prosesseja ovat muun muassa Helga Point -jäsenpalvelupisteet ja siellä myytävät tuotteet, yhteistyösopimukset, tuotetilaukset sekä kampuskummitoiminta.

Viestintätiimi

Viestintätiimin tehtävät ovat moninaiset. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi Helga Splash -uutiskirje, verkkosivujen ylläpitäminen, viestinnän ja brändin kehittäminen sekä Helgan toiminnasta viestiminen yhdessä prosessivastaavien kanssa.

Viestintätiimi koostuu asiantuntijasta, varapuheenjohtajasta sekä valitusta määrästä hallituslaisia.

Hallituksessa työskentely

Ajankäytöllisesti hallitustoiminta on verrattavissa osa-aikatyöhön. Ajoittain saatetaan tehdä myös täyttä päivää.

Toiminnasta maksetaan palkkiota, jotta hallituksen jäsenten ei tarvitsisi käydä töissä opintojen ja hallitustoiminnan lisäksi. Työmäärää arvioidaan vähintään kuukausitasolla ja palkkio suhteutetaan tehtyyn työhön.

Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi 2022.

Mikäli opiskelet Haaga-Heliassa, voit liittyä opiskelijakunta Helgan jäseneksi.

Meidän tehtävämme on varmistaa sinulle mahdollisimman mutkaton, mieluisa ja ikimuistoinen opiskeluaika.

Viimeisimmät artikkelit